Candidats que fan cua de matinada per tenir les paperetes ben situades

Graupera i Karl Jacobi van ser dels que van fer cua el primer dia per registrar la llista per tenir una bona posició el dia de les eleccions

“Sabíeu que l’ordre de les paperetes a les taules dels col·legis electorals és l’ordre d’entrada dels papers a la junta? Jo tampoc”. Així explicava Jordi Graupera a les xarxes socials per què la seva candidatura va fer cua de matinada davant de la Ciutat de la Justícia: es tractava d’arribar dels primers a registrar la llista, perquè d’això depèn l’ordre en què es posen les paperetes sobre la taula el dia de les eleccions. La posició bona és com més a l’esquerra millor, perquè és el sentit de lectura i com més a la dreta de la taula més es dispersa la mirada.

Per això, diversos candidats de les eleccions municipals d’aquest 2019 van fer la cua, tant a Barcelona com en altres indrets de Catalunya, com recull un reportatge del portal municipals.cat.

A Barcelona, Graupera no va ser l’únic. L’empresari alemany Karl Jacobi, famós per haver escridassat Roger Torrent al Círculo Ecuestre, i ara candidat a l’alcaldia, va enviar un representant a fer la cua.

Més informació

Nou comentari