Graupera: “Defensarem els nostres vots davant els partits processistes com davant la policia l’1-0”

L'alcaldable ha afirmat que vol liderar una "revolta popular" per assolir la independència

El candidat a l’alcaldia per Barcelona és capital-Primàries, Jordi Graupera, ha declarat que defensaran els vots de la candidatura “davant els partits processistes” com van fer “davant la policia l’1-O”. El filòsof ha afirmat que vol liderar una “revolta popular” per aconseguir la independència de Catalunya. L’alcaldable ha assegurat que “ningú” aturarà la seva candidatura. “Ningú ens aturarà: ni el Parlament, ni la Generalitat ni l’Estat”, ha manifestat. I ha sentenciat: “Perquè la independència la farem nosaltres!”.

[r:1]

Graupera ha assistit a l’acte organitzat per Primàries Catalunya per explicar l’estratègia del moviment per aconseguir la independència de Catalunya. Han intervingut els alcaldables sorgits del procés de primàries a diverses ciutats catalanes. La candidata a Terrassa, Pepi Oller, l’alcaldable a l’Hospitalet, Carles Salvadó, i el candidat a Lleida, Jordi Pou.

També han participat representants de les entitats impulsores de Primàries Catalunya, com ara Toni Castellà, Uriel Bertran o Josep Manel Ximenis. 

Més informació

Nou comentari