Collboni vol que Barcelona torni a tenir un alcalde socialista amb “un amic a la Moncloa”

El candidat del PSC presenta la seva candidatura completa i el lema de precampanya, 'Tornem a ser Barcelona'

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que el seu objectiu és que la ciutat torni a ser “segura i tranquil·la” en declaracions després de la fotografia oficial de la candidatura del seu partit en el Mirador de l’Alcalde, a Montjuïc.

Amb el lema ‘Tornem a ser Barcelona’, la campanya de Collboni se centrarà en polítiques per ocupar-se “dels problemes de la gent i recuperar” el potencial de la ciutat, ha dit el candidat.

Entre aquests problemes estan el canvi climàtic, l’eficiència energètica, la precarietat en l’ocupació juvenil o l’habitatge, que ha qualificat de “el major problema de Barcelona”.

“Només hem de fer-nos una pregunta: Barcelona està millor o pitjor que fa 4 anys?“, al que l’alcaldable ha respost, literalment, que està pitjor i que és més insegura.

Collboni també ha cridat a votar en les eleccions al Congrés i el Senat per evitar que les dretes sumin, perquè “a Barcelona li ha anat molt bé quan hi ha hagut un alcalde socialista, però encara li ha anat millor quan ha tingut un amic a Moncloa”, ha manifestat.

Ha afirmat que vol seguir la petjada dels alcaldes socialistes per governar per a tots, en un govern municipal que no vagi “contra ningú” i que afronti els problemes dels barcelonins com a propis, estiguin o no dins de les seves competències.

“Sensibilitats diferents”

Ha celebrat la incorporació d’Albert Batlle (Units per Avançar, el patit de Ramon Espadaler després de la desaparició d’UDC) a la candidatura socialista, qui s’encarregarà de les polítiques de seguretat ciutadana i civisme, i de la plataforma Compromís per Barcelona, que agrupa més de 400 barcelonins “patriotes”, ha dit.

Aquesta candidatura suma “amb sensibilitats diferents” per afrontar, en paraules de Collboni, els reptes socials i de futur de la ciutat, com els que planteja l’agenda 20-30 de desenvolupament inclusiu i contra el canvi climàtic.

“El que decidim en el mes de maig és una Barcelona independentista, de dretes o tornar a ser Barcelona“, ha explicat, després de la qual cosa ha plantejat la seva com una proposta plural i de diàleg.

“Ens somriuen les enquestes, però per a nosaltres és més important que ens somrigui la gent”, ha dit el candidat socialista. ‘Tornem a ser guapos’, ‘tolerants’, ‘inclusius’, ‘hospitalaris’, ‘referent’ o ‘talentosos’, són algunes variacions del lema de la campanya que podien llegir-se en una de les imatges promocionals de l’acte.

Més informació

Nou comentari