Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comuns i Esquerra se sumen a les crítiques a Collboni per comparar Vox i la CUP
  • CA

Les paraules del líder del PSC barceloní, Jaume Collboni, en què situa VOX i la CUP al “mateix nivell de radicalitat” perquè “els dos partits venen a rebentar el sistema democràtic” continuen portant cua. Després que diferents membres del partit anticapitalista hagin sortit a criticar la posició de Collboni a l’entrevista del TOT Barcelona, dos regidors de l’actual govern de Barcelona en Comú s’hi han sumat davant d’un comentari que consideren “frívol” i “criminalitzador”. 

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha respost a través de Twitter i ha assegurat que el fet que “algú que es diu d’esquerres equipari l’extrema dreta masclista, homòfoba, franquista i neoliberal amb qui defensa tot el contrari és una barbaritat”. A més, ha subratllat que aquesta actitud “només contribueix a “blanquejar Vox”.

Uns retrets que ha compartit el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián. El polític de Santa Coloma de Gramenet ha compartit l’afirmació de Jaume Collboni l’ha acompanyat del text “no teniu vergonya”.

El tercer tinent d’alcaldia, Jaume Asens, ha matisat que no es pot igualar “qui vol més democràcia amb qui vol destruir-la” i ha avisat que fer-ho és “banalitzar l’extrema dreta”. 

Per la seva part, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, ha apuntat que les paraules del cap de llista socialista suposen un menyspreu “als perills del feixisme” i que criminalitzen la CUP mentre fan “bo” al partit de Santiago Abascal. “Han embogit”, ha resumit. 

També l’exsecretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, s’ha afegit als comentaris i ha assenyalat Collboni com a “còmplice de l’ÍBEX 35 i la ultradreta”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa