Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La germana de Pepe Rubianes i Gonzalo Bernardos tancaran la llista de Collboni

María del Carmen Rubianes i Gonzalo Bernardos tanquen la llista del candidat socialista Jaume Collboni a les eleccions municipals. Rubianes, germana de l’humorista Pepe Rubianes, ocupa la posició número 40, i l’economista tanca la llista en el lloc 41. La inclusió de Rubianes i Bernardos a la llista és el resultat de l’acord electoral amb la plataforma Compromís per Barcelona. “Estic orgullós, feliç i agraït a la María del Carmen Rubianes, que recull el testimoni del seu germà de compromís amb la cultura i la cooperació, i a Bernardos, economista de gran solvència i prestigi”, ha declarat l’alcaldable Collboni.

[r:1]

Rubianes és doctora en medicina i presidenta de la Fundació Pepe Rubianes, que treballa en tasques humanitàries a Kènia. Bernardos és analista i consultor econòmic i immobiliari, a més de doctor en economia. És professor a la Universitat de Barcelona, a la Universitat Oberta de Catalunya i a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals. 

Més notícies
Alfred Bosch i Ernest Maragall en una imatge d'arxiu. | ACN

Alfred Bosch tancarà la llista de Maragall a l’Ajuntament

Notícia: Alfred Bosch tancarà la llista de Maragall a l’Ajuntament
Comparteix
L'actual conseller d'Acció Exterior va guanyar les primàries per ser alcaldable | La consellera de Justícia, Ester Capella, anirà a la penúltima posició
Notícia: Alfred Bosch tancarà la llista de Maragall a l’Ajuntament - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa