Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alfred Bosch tancarà la llista de Maragall a l’Ajuntament
  • CA

L’exregidor d’ERC a l’Ajuntament i conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, i la consellera de Justícia, Ester Capella, tancaran la llista d’Ernest Maragall a les eleccions municipals, segons ha informat l’ACN. L’alcaldable volia Capella a un lloc destacat de la llista per assegurar que entraria com a regidora, però finalment la consellera de Justícia ocuparà un lloc simbòlic.

Alfred Bosch era el candidat escollit a les primàries la primavera passada, però va intercanviar posicions amb Maragall per fer-se càrrec de la conselleria d’Acció Exterior. L’expresident del grup municipal tancarà la llista en la posició 41 i Capella anirà a la 40.

El que havia de ser candidat d’ERC a l’Ajuntament ha expressat en una piulada que és un “honor tancar la llista”. També ha animat el candidat Maragall i ha dit que la candidatura té “el millor equip humà (…) per guanyar la ciutat”. 

La consellera de Justícia, Ester Capella, ha coincidit amb Bosch a qualificar d'”honor” tancar la llista de Maragall a l’Ajuntament.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa