La patronal de les VTC recull signatures contra el decret de la Generalitat

Cabify escriu a tots els seus clients per demanar-los que firmin la petició de Change.org

Seguint l’esperit de la frase que han convertit en eslògan “nosaltres donem aigua, ells tiren pedres” –contraposa el servei que donen els cotxes d’Uber i Cabify amb l’actitud violenta d’alguns taxistes durant la vaga–, els responsables del sector de les VTC han llançat una campanya que busca la complicitat dels ciutadans tocant-los la fibra sensible per aturar el decret que regula el sector i que la Generalitat vol aprovar dimarts que ve. Per això han llançat a Change. org una recollida de signatures titulada​: ‘Urgent. Salva les VTC a Catalunya. I hi afegeixen l’etiqueta #EnElFuturoCabenosTodos.

Per promocionar i estimular la recollida de signatures ha fet un vídeo que presenta una conductora de més de 50 anys de VTC que li explica a la passatgera que porta que és la seva última clienta i que per això la recordarà sempre. Després li explica que les pressions dels taxistes han portat al decret que la deixarà sense feina.

“Firma aquesta petició i demana a la Generalitat que paralitzi el decret llei. La feina de milers de conductors i conductores i la teva llibertat de triar com viatges a la teva ciutat estan en joc”, diu la petició. Des d’aquest dijous al matí, ja han signat gairebé 85.000 persones. La plataforma Cabify ha enviat a tots els seus clients correus electrònics en què se’ls demana que participin i firmin la petició.

 

Més informació

Nou comentari