El ministeri d’Indústria també declara la guerra a Canadell

Una carta de la secretària d'Estat de Comerç l'esbronca per les seves declaracions sobre la sentència, les càrregues de la policia i Pedro Sánchez

La guerra oberta per la Cambra de Comerç d’Espanya contra el president de la Cambra de Barcelona ja té una altra institució a la mateixa trinxera: ni més ni menys que el ministeri d’Indústria. Segons ha avançat aquest dijous Crónica Global i han confirmat fonts de la Cambra barcelonina al TOT Barcelona, la secretària d’Estat de Comerç, Xiana Mández, ha fet arribar a Joan Canadell una carta en què l’esbronca per les seves declaracions sobre la sentència, les càrregues de la policia i l’Estat, del qual va dir que era “l’unic culpable” dels aldarulls que s’estaven produint a Barcelona en les protestes contra la sentència de l’1-O. També ha parlat de “violència gratuïta” i ha reclamat a Pedro Sánche que dialogui.

 “Des de l’organització que presideix, no procedeix ni la defensa ni la promoció de declaracions que posin en qüestió l’aplicació de les lleis i obstaculitzin el compliment de les decisions judicials”, diu la carta, que també li recorda que la Cambra és una “corporació pública” i que la seva funció donar “suport i acompanyament en els seus processos d’internacionalització, innovació i digitalització” a empreses que són “plurals en la seva configuració”.

Tot i admetre que la Constitució empara la llibertat d’expressió, la secretària d’Estat de Comerç considera que això s’ha de fer sense “subvertir l’ordre constitucional i estatutari”. També exigeix a Canadell “lleialtat institucional i un compliment rigorós de les finalitats que té encomanades”.

Tot i confirmar que s’ha rebut la carta, fonts de la Cambra de Barceloba han assegurat al TOT Barcelona que no tenen cap intenció de pronunciar-se sobre el contingut del text.

 

 

Més informació

Comentaris

  un tipo que vive en Tabarnia 25/10/2019 7:14 pm
  es lo que tiene el ESTADO DEMOCRATA
  Gloria 25/10/2019 5:29 pm
  Visca la república Catalana lluny d'Espanya
  Plantis 25/10/2019 4:31 am
  que si no aquesta gent no saben mes que arrucar
  capitao lampiao 25/10/2019 3:51 am
  Els toques els Principios Fundamentales del Movimiento Nacional i es posen com a feres.
  Evaristu 24/10/2019 11:44 pm
  El Senyor Canadell, no pot opinar, ara be , la junta andalusa si pot opinar , i reclamar que ens fotin llenya, "quins collons"

Nou comentari