Canadell, sobre els aldarulls: “L’Estat n’és l’únic culpable”

“La gent surt al carrer per dir prou, i l’únic que fa l’Estat és no escoltar i reprimir la gent que es manifesta pacíficament”. Així resumeix Joan Canadell la situació que hi ha a Barcelona i Catalunya l’endemà de la segona jornada de protestes contra la sentència de l’1-O que condemna a un total de cent anys de presó –si se sumen totes les penes– 9 dels líders independentistes jutjats. 

En un fil a Twitter aquest dimecres al matí, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona fa una lectura dels aldaruls d’ahir a la nit diferent de la que feien fa unes hores l’alcaldessa, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni.

[r:3]

 “Hi Insisteixo, l’Estat n’és l’únic culpable. No vol escoltar, només sap reprimir. Hi ha un problema greu que es diu 400.000.000.000 € [el dèficit fiscal] i que condemna tots els catalans”, afegeix Canadell.

 

Comentaris

    Este tipo, de chiquitillo, seguro que era el típico chivato Octubre 16, 2019 | 09:59
    Señalando con el dedo: "ha sido él, señorita". Siguen con su chantaje. Os vais a cargar Cataluña y la culpa es tooooooooda vuestra , separatas. Enterita, enterita.

Nou comentari

Més notícies
Barricada de foc a prop de la delegació del govern espanyol / D.C.

Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O

La seguda pacífica amb espelmes s'ha escalfat ràpidament: barricades de foc, llançament d'ampolles i càrregues amb bales de goma i projectils de foam

La nit d’aldarulls deixa 74 ferits, 6 detinguts i 250 contenidors cremats a Barcelona

La jornada ha començat amb talls de trànsit i restes de barricades cremades l'endemà de la segona nit de protesta contra la sentència de l'1-O

Colau i Collboni criden a la calma i condemnen els aldarulls

Demanen a la resta d'institucions una posició unànime de rebuig a la violència