Canadell, sobre els aldarulls: “L’Estat n’és l’únic culpable”

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona assegura que Espanya "no escolta i només reprimeix" i recorda el dèficit fiscal que "condemna tots els catalans"

“La gent surt al carrer per dir prou, i l’únic que fa l’Estat és no escoltar i reprimir la gent que es manifesta pacíficament”. Així resumeix Joan Canadell la situació que hi ha a Barcelona i Catalunya l’endemà de la segona jornada de protestes contra la sentència de l’1-O que condemna a un total de cent anys de presó –si se sumen totes les penes– 9 dels líders independentistes jutjats. 

En un fil a Twitter aquest dimecres al matí, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona fa una lectura dels aldaruls d’ahir a la nit diferent de la que feien fa unes hores l’alcaldessa, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni.

[r:3]

 “Hi Insisteixo, l’Estat n’és l’únic culpable. No vol escoltar, només sap reprimir. Hi ha un problema greu que es diu 400.000.000.000 € [el dèficit fiscal] i que condemna tots els catalans”, afegeix Canadell.

 

Més informació

Comentaris

    Este tipo, de chiquitillo, seguro que era el típico chivato 16/10/2019 9:59 am
    Señalando con el dedo: "ha sido él, señorita". Siguen con su chantaje. Os vais a cargar Cataluña y la culpa es tooooooooda vuestra , separatas. Enterita, enterita.

Nou comentari