Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell acusa Cs de mentir sobre ell i exigeix una “rectificació immediata”
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha exigit una “rectificació immediata” a Cs, que aquest matí l’ha acusat de voler “beneficiar-se de l’assetjament” a empreses no independentistes. Canadell ha assegurat que la regidora del partit taronja, Mariluz Guilarte, o bé és una “embustera o bé està molt desinformada” i li ha demanat que deixi de “generar crispació gratuïta”.

Durant el ple d’aquest matí, Guilarte ha demanat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que presenti un “rebuig formal” a la Cambra de Comerç per la campanya de consum estratègic que promou l’ANC –no la Cambra–. “El senyor Canadell i altres membres del govern de la Cambra es pensen beneficiar econòmicament amb aquest assetjament i boicot, perquè d’això va el Procés per a molts”, ha assegurat.

Canadell ha recordat que la Cambra de Comerç no ha elaborat cap llista d’empreses. De fet, en tots els seus discursos, l’empresari independentista ha manifestat que la intenció del seu equip és “desenvolupar el màxim potencial econòmic de Catalunya”, sense fer distincions entre la seva afiliació política. Sí que s’ha mostrat clarament partidari d’un Estat català perquè considera que és la “millor manera per aconseguir aquests objectius”.

Més notícies
Cs acusa Canadell de voler “beneficiar-se” de “l’assetjament” a empreses no independentistes
Notícia: Cs acusa Canadell de voler “beneficiar-se” de “l’assetjament” a empreses no independentistes
Comparteix
La presidenta del grup municipal de Ciutadans titlla Colau de "còmplice" perquè desestima expressar el seu "rebuig formal" a la Cambra de Comerç
Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”
Notícia: Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”
Comparteix
El president de la Cambra veu "lamentable" que l'Estat no aconsegueixi fer govern ni dialogar amb Catalunya però "sí reprimir"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa