Canadell acusa Cs de mentir sobre ell i exigeix una “rectificació immediata”

El president de la Cambra ha demanat al partit que “deixi de generar crispació gratuïta" després d'acusar-lo d'estar darrera la web de consum estratègic de l'ANC

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha exigit una “rectificació immediata” a Cs, que aquest matí l’ha acusat de voler “beneficiar-se de l’assetjament” a empreses no independentistes. Canadell ha assegurat que la regidora del partit taronja, Mariluz Guilarte, o bé és una “embustera o bé està molt desinformada” i li ha demanat que deixi de “generar crispació gratuïta”.

Durant el ple d’aquest matí, Guilarte ha demanat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que presenti un “rebuig formal” a la Cambra de Comerç per la campanya de consum estratègic que promou l’ANC –no la Cambra–. “El senyor Canadell i altres membres del govern de la Cambra es pensen beneficiar econòmicament amb aquest assetjament i boicot, perquè d’això va el Procés per a molts”, ha assegurat.

Canadell ha recordat que la Cambra de Comerç no ha elaborat cap llista d’empreses. De fet, en tots els seus discursos, l’empresari independentista ha manifestat que la intenció del seu equip és “desenvolupar el màxim potencial econòmic de Catalunya”, sense fer distincions entre la seva afiliació política. Sí que s’ha mostrat clarament partidari d’un Estat català perquè considera que és la “millor manera per aconseguir aquests objectius”.

Més informació

Nou comentari