Barcelona estudia deixar cobrir les terrasses de bars i restaurants a l’hivern

El consistori farà un "esforç de flexibilitat" davant la perspectiva que siguin l'únic espai que puguin obrir al públic

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni, ha afirmat aquest divendres que l’Ajuntament estudia permetre que es cobreixin les terrasses de bars i restaurants durant l’hivern, davant la perspectiva que sigui l’única part dels establiments que pugui obrir. Preguntat sobre aquesta qüestió en la roda de premsa de presentació de la Barcelona Design Week, el regidor ha dit que el consistori farà un “esforç de flexibilitat” per fer-ho possible, tot i que ha assenyalat que abans s’haurien d’adaptar les normatives vigents a la ciutat.

“La ciutat està preparada per a la desescalada”, ha assegurat Collboni, que ha subratllat que la voluntat de l’Ajuntament és salvar empreses, llocs de treball i vides. Així, ha recordat que l’Ajuntament ja va permetre l’ampliació de terrasses per ajudar a bars i restaurants després del confinament. De fet, en el mateix sentit, ha reivindicat que la ciutat “ha habilitat més de 3.100 noves terrasses”.

Sobre les normatives d’hivern, Collboni ha reiterat que es vol fer “amb la màxima flexibilitat” possible i salvar els negocis i llocs de treball, i “en coherència amb el que ha fet l’Ajuntament fins ara s’han d’abordar les mesures amb la màxima flexibilitat”.

Més informació

Nou comentari