Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La restauració, indignada amb Vergés: “Deia que tancaríem 15 dies i en seran 40”
  • CA

El Gremi de Restauració ha posat el crit al cel tan bon punt s’ha confirmat que els bars i restaurants no podran reobrir fins el 23 de novembre com a mínim. Arribada aquesta data només podran obrir les terrasses de dia: ni interiors ni franja de sopars com volia el sector, perquè el toc de queda de 22h a 06h encara durarà setmanes. L’entitat no ha esperat per queixar-se ni a que acabés la roda de premsa de la consellera de Salut, Alba Vergés, on s’anunciava el full de ruta.

Li ha retret en una piulada que quan va anunciar el tancament va dir que seria una mesura dràstica però concentrada en el temps. “Deia que tancaríem 15 dies i en seran 40”, protesta l’entitat, que considera “pura improvisació” la gestió catalana de la pandèmia. Quan tinguin permís per apujar la persiana de nou, els espera “una reobertura de mínims” segons el Gremi, que serà “viable en poquíssims negocis”.

També avisen que prolongar el tancament de la restauració no és “el camí correcte” com diu Salut, sinó “enfonsar l’economia” i allargar “el patiment de la gent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa