Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova proposta dels restauradors: més separació a les terrasses i un registre de clients
  • CA

El Gremi de Restauració de Barcelona proposarà al Govern reobrir els bars i els restaurants amb un aforament interior del 50% i respectant una distància de 1,5 metres entre comensals de taules diferents, ha informat aquest dimarts en un comunicat. Tanmateix, els restauradors defensen que les terrasses no tinguin restricció de capacitat si amplien la separació entre taules. També plantegen fixar un control de temperatura i higiene de mans en arribar al local.També demana permetre el consum en la barra si s’usen cadires altes, obrir fins a les 23.00 hores, i portar un registre de clients que facin ús del bar.

Després d’una reunió aquest dimarts amb uns setanta restauradors, el director del gremi, Roger Pallarols, ha exigit que “la Generalitat ha d’escoltar, negociar i rectificar, i autoritzar, a partir d’aquest cap de setmana, l’inici d’un nou procés de desescalada”. “La represa de l’activitat en bars i restaurants ha d’incloure l’interior i l’exterior (terrassa) i també tots els menjars del dia”, ha subratllat Pallarols.

Els assistents a la reunió han coincidit a criticar que les administracions públiques “pretenguin carregar el cost de la crisi a esquena dels restauradors (i, globalment, de les empreses)”, ha informat el gremi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa