Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les noves terrasses es queden: “L’espai guanyat al cotxe està salvant llocs de treball”
  • CA

La tinent d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, ha explicat que les ampliacions de les terrasses dels bars i restaurants de Barcelona fetes durant la pandèmia tenen molts números de quedar-se de manera definitiva perquè a més de dinamitzar el sector de la restauració ajuden a pacificar els carrers de la ciutat. “L’espai guanyat al cotxe està salvant llocs de treball”, ha dit Sanz. L’objectiu del consistori és consolidar el guany d’espai.

En les últimes setmanes, l’Ajuntament de Barcelona ha començat a revisar les ampliacions de les terrasses per comprovar que es compleixen les noves llicències concedides des del juny i aprofitar “corregir desajustos” com el que es va produir al carrer Vallespir, al barri de Sants, on els serveis municipals van col·locar per error enmig d’un pas de vianants diverses pilones grogues que serveixen per delimitar les noves terrasses.

Fins ara els serveis tècnics de l’Ajuntament ha resolt més de 3.000 peticions de bars i restaurants per ampliar la seva terrassa o posar-ne una de nova. A mitjans de setembre Sanz va reconèixer que també s’havien denegat unes 1.000 sol·licituds, tot i que va reconèixer que ens alguns casos s’havien produït “disfuncions tècniques” que es revisaran en les pròximes setmanes per assegurar-se que no hi ha hagut errors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa