Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un “error” de l’Ajuntament deixa un pas de vianants ple de pilones on no tocaven
  • CA

La proliferació de pilones grogues per delimitar nous espais per a terrasses a Barcelona està deixant anècdotes curioses. Una d’elles ha tingut lloc al barri de Sants. Concretament, a la cruïlla dels carrers Vallespir i Valladolid. I és que aquest punt de pas ha quedat ple de pilones grogues repartides on no tocaven: sense arribar a estar al centre de la calçada, però a la part interior del pas de vianants. Una molèstia per a molts ciutadans i un inconvenient especialment empipador per a persones cegues, tal com va destacar la persona que va destapar el cas a Twitter, Chema Clavero.

La seva piulada es va fer viral ràpidament i va acabar provocant una reacció de l’Ajuntament, que va reconèixer que es tractava d’una equivocació. “Clarament és un error. Demano als serveis tècnics que ho corregeixin immediatament. Gràcies per avisar”, va respondre a la mateixa xarxa social la tinenta d’alcaldia i màxima responsable d’Urbanisme, Janet Sanz.

Arran d’aquesta breu polèmica, molts usuaris van comentar els nous escenaris urbanístics que han aparegut a la ciutat amb les pilones grogues com a protagonistes. En alguns casos, per queixar-se. L’Ajuntament, però, va insistir la setmana passada a reivindicar aquest projecte com una resposta pionera al continent europeu, davant la crisi de la restauració per la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa