Violació múltiple a una dona retinguda durant un cap de setmana al Poblenou

Els Mossos han detingut els sospitosos i una còmplice| La víctima es va escapar dimarts a la matinada

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i una dona per una agressió múltiple al Poblenou, a Barcelona, produïda el cap de setmana passat, explica avui la policia catalana. Dimarts de matinada van rebre un avís ciutadà sobre una dona que caminava desorientada i que demanava ajuda. Després d’una primera atenció mèdica va relatar que havia estat retinguda tot el cap de setmana en un descampat tancat amb portes metàl·liques, que els Mossos han pogut identificar. 

[r:8]

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí van arrestar els dos homes aquest divendres per retenir i agredir presumptament a la denunciant, així com a una dona a qui acusen de detenció il·legal i lesions lleus. Passaran aquest matí a disposició judicial, mentre la investigació continua oberta per detenir un tercer autor.

[r:1]

Quan la víctima va ser localitzada, dimarts, presentava un evident estat de desorientació. “Va explicar que no recordava amb exactitud com va ser conduïda fins al lloc dels fets, ja que s’hauria quedat adormida en un banc de la ciutat i en despertar-se recordava uns homes que l’haurien conduït al descampat on s’haurien produït les agressions i on hauria quedat retinguda durant tot el cap de setmana”, explica la policia catalana en un comunicat.

Segons amplia La Vanguardia, la víctima seria una noia de nacionalitat russa i de 25 anys d’edat. Es recupera dels fets a Barcelona en companyia de la seva mare, que viu a Benidorm. Era a la ciutat passant-hi uns dies sola, després de les tensions amb la mare perquè tornés al país d’origen, i els agressors se l’haurien emportat per la força de l’Estació de França fins a un solar entre fàbriques del Poblenou. Segons El Periódico, el campament estaria a les immediacions de la plaça de les Glòries i els Mossos intenten agilitzar la declaració judicial de la víctima perquè no hagi de reviure l’agressió quan es celebri el judici.

L’Ajuntament, a disposició de la noia

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat “la condemna més enèrgica” del consistori davant la “violació múltiple i gravíssim atac que ha patit” la jove. “Confiem que tots els autors siguin detinguts i ens posem a disposició de la víctima pel que pugui necessitar”, ha publicat a Twitter, on ha inclòs també l’enllaç a la web de serveis municipals d’atenció a violències masclistes.

Més informació

Nou comentari