Condemnen un tercer home per violar una nena a les festes del Carmel de 2015

L’Audiència de Barcelona ha condemnat un tercer home per la violació en grup d’una nena de 13 anys a les festes del Carmel del 2015. Li ha imposat 20 anys de presó i 10 anys més de llibertat vigilada. L’Audiència ja va condemnar a 18 anys i mig dos homes més, però quan ho va fer el tercer estava fugat. Després de ser detingut i empresonat de forma provisional, el tribunal l’ha pogut jutjar.

La víctima, que ara té 17 anys, ha hagut d’explicar de nous els fets. La menor estava tutelada per la DGAIA en els moment dels fets i s’havia escapat del centre. Estava amb una amiga a les festes del Carmel, on van conèixer tres homes que les van convidar a anar al seu pis . Allà van agredir i violar una d’elles, mentre l’altra dormia en una altra habitació.

Testimoni sòlid de la víctima 4 anys després

Segons el tribunal, el testimoni de la menor ha estat “persistent” durant tota la tramitació i “plenament versemblant”. Segons la sentència, la nit dels fets va anar amb una amiga, també menor, a les festes del Carmel, on van beure cerveses i sangria i van fumar haixix i marihuana. Quan estaven soles, els tres homes majors d’edat s’hi van acostar. Un d’ells era conegut de l’amiga.

Al cap d’una estona els van proposar d’anar al domicili d’un d’ells i les menors van acceptar. Un cop allà una d’elles va anar sola a una habitació, on es va quedar adormida. Al cap de poc, un dels homes va convidar la víctima a anar a una altra habitació i ella va acceptar, perquè estava molt cansada i volia dormir. Quan era a dins, la menor va veure que també hi havien entrat els altres dos implicats en la violació. Li van dir que es tombés al llit i, davant la seva negativa, un d’ells li va clavar una forta empenta per l’esquena.

Ella es va donar un cop a la cella contra el capçal del llit i va quedar tombada. Tot seguit, els tres homes la van immobilitzar i la van despullar mentre ella intentava resistir-s’hi i cridava, però un d’ells li va tapar la boca. A continuació, dos homes la van agafar pel cos i les cames, sense que la víctima ho pogués impedir, i el tercer la va penetrar. L’acció es va produir tres cops amb els homes intercanviant-se els papers.

Després van deixar la menor sagnant a l’habitació, fins que se’n va anar al lavabo, on va estar plorant i patint un fort dolor. L’amiga, que dormia a l’habitació del costat, la va sentir i hi va anar. Al cap de poc van marxar del pis davant la insistència d’un dels violadors perquè se n’anessin.

Fals testimoni de l’amiga

L’altra noia que l’acompanyava va declarar que s’havia trobat la víctima al lavabo plorant, despullada i sagnant, però va negar la presència del tercer condemnat al pis. El tribunal creu que menteix per no perjudicar-lo, ja que el coneixia prèviament. De fet, remarca que la seva actitud evidencia “el seu nul interès per l’agressió sexual patida” per la víctima, “desentenent-se del que va passar, arribant a manifestar que ella no ho havia vist, tot i que l’havia trobat al lavabo plorant, despullada i sagnant de forma abundant”. Ara l’Audiència insta a investigar-la per fals testimoni.

Comentaris

    Marc Juliol 19, 2019 | 22:10
    Quina gentussa fastigosa!

Nou comentari