Presó eludible amb una fiança per a un dels detinguts per la violació de la platja

Un dels dos nois suïssos de 22 anys detinguts per la Guàrdia Urbana de Barcelona dijous a la matinada com a sospitosos de la violació d’una noia a la platja del Somorrostro podrà sortir en llibertat provisional si diposita 10.000 euros al jutjat, ja que és la condició sota la qual el jutge de guàrdia ha dictat l’empresonament preventiu eludible amb fiança.

Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’altre arrestat ha quedat ja en llibertat provisional perquè la víctima no l’ha identificat en la roda de reconeixement judicial, dirigit pel jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona. De tota manera, continua com a investigat pels fets, que s’han classificat com agressió sexual.

Els fets es van produir dijous a la matinada a l’àrea de la Barceloneta que toca al Port Olímpic i el districte de Sant Martí. La víctima i uns amics van conèixer els dos turistes ara investigats en una discoteca d’aquesta zona d’oci i els joves suïssos van intentar abusar d’ella al lavabo del local en un moment que la noia estava sola. Després se la van endur a la platja del Somorrostro, que és al costat, i la van violar.

Quan els amics, que l’estaven buscant, la van trobar, la noia estava en xoc a la platja, sola. Van buscar la policia i van trobar dos agents de la Guàrdia Urbana que patrullaven a la zona del Port Olímpic. Els policies van ajudar-los a trobar els sospitosos, que havien tornat a la discoteca i els van detenir.

Tot i que en aquell moment la víctima els va identificar tots dos, aquest dissabte, en la roda de reconeixement judicial –amb l’advocat dels detinguts present i els sospitosos barrejats amb altres joves de les seves característiques físiques, com marca la llei– no ha pogut confirmar-ho.

Nou comentari

Més notícies

La Guàrdia Urbana deté dos nois per una violació a la platja

Van conèixer la víctima en una discoteca i la van violar al Somorrostro després d'haver-ho intentat ja al lavabo del local
Una imatge d'arxiu del Port Olímpic

Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic

L'atac es va produir ahir a la nit i de moment no hi ha cap detingut