Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual a una noia menor d’edat a la zona del Port Olímpic, segons han explicat a l’ACN fonts pròximes al cas. L’atac s’hauria produït ahir a la nit. De moment, no hi ha cap detenció i la investigació policial continua oberta.

Aquest cas es produeix menys de 24 hores després que la matinada de dimecres a dijous dos nois violessin una noia de 22 anys a la platja del Somorrostro, al costat del Port Olímpic, que havien conegut una estona abans en una discoteca del recinte d’oci nocturn. En aquest cas, la Guàrdia Urbana va poder detenir els dos sospitosos, dos nois de nacionalitat suïssa de la mateixa edat que la seva víctima.

[r:1]

A Barcelona hi ha una violació cada dos dies, segons les dades dels Mossos d’Esquadra del primer trimestre d’aquest any, que són les últimes que s’han fet públiques. Sant Martí, el districte on hi ha el Port Olímpic, és el tercer amb més denúncies per agressions sexuals, després de l’Eixample i Ciutat Vella, que arriba fins a tocar d’aquest mateix recinte. De fet, la violació de la noia de 22 anys a la platja de la Barceloneta va ser a la platja del Somorrostro, que pertany a Ciutat Vella, i la víctima havia conegut l’agressor en una discoteca del mateix passeig Martítim de la Barceloneta, però dins de l’àrea d’influència del Port Olímpic, a pocs metres del complex.

[r:2] 

Nou comentari

Més notícies

La Guàrdia Urbana deté dos nois per una violació a la platja

Van conèixer la víctima en una discoteca i la van violar al Somorrostro després d'haver-ho intentat ja al lavabo del local

Una violació cada dos dies a Barcelona

Les denúncies per agressions sexuals i abusos a la ciutat continuen en augment i el 2018 van superar tots els registres anuals previs