La història es repeteix una vegada darrere l’altra. Una violació en plena nit de festa, aquesta vegada a la zona d’oci de l’àrea del Port Olímpic i al segon intent. Els agressors no ho van aconseguir a la primera, als lavabos de la discoteca on van conèixar la víctima, i una estona després se la van endur a la platja per completar l’atac, després del qual se’n van tornar tranquil·lament a continuar la festa al mateix local.  Allà la Guàrdia Urbana va poder detenir els dos agressors, que han sigut traspassats als Mossos d’Esquadra, que són els que tenen les competències i les unitats especialitzades per completar la investigació i portar-los a disposició del jutge.

Els fets es van produir la matinada de dimecres a dijous. Una noia i dos amics seus van conèixer els dos joves ara detinguts i van estar parlant. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, en un moment en què la noia va predre de vista els seus amics, els dos nois que acabaven de conèixer van intentar abusar d’ella sexualment al lavabo. Se’ns va treure de sobre però després se la van endur fins a la sorra de la platja del costat.

Quan els amics van adonar-se que l’havien perdut, van buscar-la i la van trobar, en estat de xoc, a la platja. Ella mateixa els va explicar com va poder que els dos joves amb qui havien estat parlant l’havien violat. Els amics es van posar a buscar una patrulla de policia a la zona i van trobar-ne una de la Guàrdia Urbana, que es va desplaçar fins al punt on era la víctima.

Com que els autors de l’agressió semblaven perfectament identificables perquè tots tres els coneixien, els van buscar per la rodalia i en un primer moment no els van trobar. Aleshores se’ls va acudir anar a veure si havien tornat a entrar a la discoteca. Van negociar amb els vigilants de seguretat un mecanisme discret per poder-los detenir si els trobaven. Els agents, que anaven uniformats i haurien aixecat la llebre, es quedarien a la porta i els amics de la víctima entrarien amb els vigilants al local. 

Van fer una primera ronda i en van trobar un, que els vigilants van fer sortir fora. Allà, la mateixa noia afectada va confirmar que era un dels agressors. L’operació es va repetir per localitzar l’atre implicat, i aquesta vegada sí que el van trobar i també el van fer sortir. Així va ser com la Guàrdia Urbana va poder detenir-los. Tots dos són de nacionalitat suïssa i tenen 22 anys.  

Nou comentari

Més notícies
La zona on s'ha vist l'home abaixar-se els pantalons davant de dones. | S. B.

Veïns del Raval adverteixen d’un altre home amb problemes mentals després de la violació a Drassanes

Adverteixen que s'abaixa els pantalons davant de dones i es toca els genitals

Una violació cada dos dies a Barcelona

Les denúncies per agressions sexuals i abusos a la ciutat continuen en augment i el 2018 van superar tots els registres anuals previs

Investiguen una nova violació al Poble-sec

La presumpta agressió sexual repetiria l'escenari dels darrers casos, a la zona que connecta el Poble-sec amb Montjuïc