Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Condemnats a 18 anys de presó dos homes per violar una nena de 13 anys
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha condemnat dos homes a 18 anys i mig de presó, per a cadascun d’ells, per un delicte continuat d’agressió sexual sobre una menor a Barcelona l’any 2015. Els condemnats hauran d’indemnitzar la víctima amb 10.000 euros.

Els fets es van produir a l’estiu del 2015. La menor de 13 anys, que s’havia escapat d’un centre tutelat per la DGAIA, va sortir de festa pel Carmel amb una amiga. El jutge considera provat que les noies van consumir alcohol i porros durant la nit i, en acabar, els dos condemnats –hi ha un tercer acusat que està en situació de rebel·lia–  les van convidar a anar a casa seva.

Allà van estar bevent i fumant fins que una de les noies va anar a dormir a una de les habitacions de la casa. L’altra es va quedar una estona més amb els tres homes, però quan va voler marxar, la van acompanyar fins a una altra habitació, la van immobilitzar i la van agredir sexualment. En acabar, van acompanyar l’amiga a casa seva i la menor agredida va tornar al centre d’on s’havia escapat, però no va denunciar els fets fins un mes després.

Més notícies
Una imatge d'arxiu del Port Olímpic
Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic
Notícia: Els Mossos investiguen l’agressió sexual a una menor al Port Olímpic
Comparteix
L'atac es va produir ahir a la nit i de moment no hi ha cap detingut
“Maricona” i “a sobre catalana”: agressió homòfoba al metro de Barcelona
Notícia: “Maricona” i “a sobre catalana”: agressió homòfoba al metro de Barcelona
Comparteix
Una dona va increpar una parella de lesbianes per donar-se un petó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa