“Maricona” i “a sobre catalana”: agressió homòfoba al metro de Barcelona

Una dona va increpar una parella de lesbianes per donar-se un petó

Una dona va insultar i amenaçar una parella de noies que es feien un petó dimecres passat a la L2 del metro de Barcelona, tal i com ha denunciat una de les víctimes, Carla Gallén, a Twitter. Gallén va enregistrar amb el telèfon mòbil un vídeo de la dona en plena acció. També s’ha queixat que l’única persona que va intervenir va ser una dona gran, musulmana i amb vel, que es va interposar quan la senyora va intentar agafar-li el mòbil i va fer mal al braç a la seva parella.

Les noies han denunciat els fets a l’Observatori contra l’Homofòbia i als Mossos d’Esquadra. La dona, a més, també va criticar el fet que fossin catalanes: “I a sobre catalana”. “A sobre d’homòfoba, racista”, va contestar l’agredida. “Doncs sí, què passa?”.

“Maricona”, li deia la dona assetjadora. “Em fa fàstic que us feu petons davant meu”, deia l’atacant. 

“Els insults i les amenaces van continuar durant deu minuts. Ningú va moure un dit. És molt fàcil posar-se una xapeta el dia de l’orgull, però les persones LGTBI seguim patint violència diària per la connivència amb aquest tipus d’agressions”, ha lamentat.

Més informació

Comentaris

  Joan Folch 09/07/2019 9:24 am
  I la única persona que les va defensar era musulmana. Hola racistes, on sou?
  juma 09/07/2019 9:42 am
  Ja es veu prou clar el poc nivell cultural d'aquesta "senyora."
  JordiP 09/07/2019 10:18 am
  I les imprecacions, en quina llengua les va fer? Del redactat no es despren aquest "detallet". Tot i que m'ho imagino. Tot té la sea lògica.
  es el... 09/07/2019 12:59 pm
  perfil de votant de VOX o C'S es a dir ignorant espanyola
  capitao lampiao 09/07/2019 2:51 pm
  Morralla espanyola.

Nou comentari