Una anti-carteristes denuncia una agressió al metro després d’assenyalar dos lladres

Una noia de 22 anys s'hauria encarat a dos furtadors dins d'un comboi i aquests l'haurien perseguida fins a colpejar-la

Una noia de 22 anys, integrant d’una patrulla anti-carteristes, hauria estat agredida el passat dijous a l’estació de metro Passeig de Gràcia. Els autors serien una parella de lladres amb els que s’hauria encarat minuts abans dins d’un comboi de la L2, en sospitar que volien robar pertinences a una dona gran. Eliana Guerrero, coordinadora del grup de voluntaris Patrulla Ciudadana BCN, al que pertany la víctima, confirma al TOT Barcelona el cas, que ha avançat el diari de crònica policial El Taquígrafo.

“La nostra companya Koraima va ser agredida en un trajecte, no estava patrullant però es va adonar d’un intent de furt i va actuar”, explica. “Els carteristes van forçar les portes per baixar del metro i van atacar-la a traició per l’esquena, però ella es va defensar i va impedir que els agressors marxessin fins a l’arribada de la policia”, afegeix. Els atacats serien un home sense antecedents i una dona sobre la que pesava una ordre de cerca i captura, per la que hauria estat arrestada. 

La víctima “està de baixa i molt adolorida”, diu Guerrero, però ha presentat denúncia dels fets a una comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, on resideix. Patrulla Ciudadana BCN té previst fer públic aquest dimarts a través de les seves xarxes socials un vídeo de l’agressió. El va grabar la cunyada de la víctima, que l’acompanyava en el trajecte i va rebre cops més lleus.

Més informació

Nou comentari