L’acampada ha rebut denúncies per agressions masclistes i alerta que no en tolerarà cap

Els joves que participen en la protesta de la plaça Universitat han muntat un punt lila per "gestionar" aquests casos

“No tolerarem cap actitud masclista, LGTBI-fòbica ni de merda en general. Cuidem-nos!”. Amb aquest advertiment contundent tanca el punt lila de l’acampada de la plaça Universitat un comunicat difós aquesta tarda sobre les agressions masclistes detectades en la protesta.

Sense concretar el tipus de casos a què es refereixen ni si els suposats culpables són membres de l’acampada o passavolants, el text assegura que aquests dies “s’han rebut diverses denúncies d’agressions masclistes, la més recent de les quals aquesta matinada passada”.

El mateix comunicat assegura que gràcies al punt lila i als encarregats de la seguretat de l’acampada aquests casos “s’han pogut gestionar”. “Tot i que defensem i treballem per construir un espai lliure de tota mena de violència, hem de ser conscients que és difícil mantenir-lo perquè som a la via pública i estem constantment exposades”, puntualitzen.

També alerta que “la presa de decisions d’acord amb el protocol contra agressions masclistes és exclusiva del punt lila”, i demana a la resta de grups dins de l’acampada que no hi intervinguin si no se’ls demana.

Més informació

Nou comentari