“Fora els bingos dels nostres barris”: protesta dels acampats contra les sales d’apostes

Una cercavila pels voltants de plaça Universitat assenyala negocis de Pelai i les Rambles relacionats amb el joc i el turisme de masses

Desenes de participants i simpatitzants de l’acampada juvenil han sortit de plaça Universitat en cercavila per protestar contra les apostes. Ho fan mentre recorren el carrer Pelai per dirigir-se a les Rambles, “el clar exemple del model turístic de Barcelona”.

“Fora els bingos dels nostres barris” ha estat un dels crits amb què ha començat la manifestació, amb referència al càntic de “fora feixistes dels nostres barris”. El portaveu de l’acció explica que la iniciativa ha sorgit de les comissions i les assemblees. Faran “quatre o cinc” aturades per assenyalar les cases d’apostes i negocis turístics.

Comentaris

    Joan de Sant Andreu 02/11/2019 12:53 pm
    I jo pensava que teníem uns joves adormits i acomodats!!! Per sort, no és així si no tot el contrari. Estant demostrant que tenen una major integritat i equilibri de la justícia, que no pas molts de la resta. Conformen l orgull del país i del que són capaços de construir. Endavant joves.

Nou comentari