Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“No ens movem”: la resposta dels acampats a la petició de “mediació” de l’Ajuntament als Mossos

“No cal mediació, ja us donem la resposta: d’aquí no ens movem”. Així han replicat els acampats a la plaça Universitat, que estan ocupant també un tram de la Gran Via amb les seves tendes, a l’anunci de la tinent d’alcaldia Janet Sanz, segons la qual s’ha demanat als Mossos d’Esquadra que activin els mecanismes de mediació per demanar-los que deixin circular vehicles per “fer compatible el dret a la protesta amb el dret a la mobilitat”. 

Els membres de la generació 14-O –com s’han definit en referència a la data de la sentència contra els líders independentistes condemnats– asseguren que no es pensen moure.

En una altra piulada posterior, en qual donen xifres actualitzades del seguiment de l’acampada –320 tendes i mil acampats–, la generació 14-O desafia directament Janet Sanz, convidant-la a anar a alguna assemblea.

El precedent dels taxistes

La voluntat de l’Ajuntament, governat per una alcaldessa amb passat recent com a activista, com és Ada Colau, situa l’equip de govern –ara amb el PSC com a soci– en una situació complicada. I s’hi afegeix el tall de diversos dies que els taxistes de Barcelona van protagonitar l’estiu del 2018 i al gener del 2019 mai va ser aixecat per l’Ajuntament. Ho ha recordat avui el portaveu del grup municipal d’ERC, Jordi Coronas.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: FRAN BCN a octubre 31, 2019 | 20:51
  FRAN BCN octubre 31, 2019 | 20:51
  Estic flipant. Per qualsevol. cosa menor la GU et fot una multa astronòmica...a que espereu per enviar la GU?. Es responsabilitat de la Colau. Ah no aquest nomes sap que posar superilles per tocar els c.. als veins..
 2. Icona del comentari de: TOT EL MEU SUPORT a novembre 01, 2019 | 13:43
  TOT EL MEU SUPORT novembre 01, 2019 | 13:43
  Teniu el suport de molta gent, persistiu, gràcies per ser·hi, alguns no podem per motius diversos, tenim un jovent que es el nostre valor mes preuat pel futur d'aquest pais.
 3. Icona del comentari de: Mi voto es para Quechua a novembre 02, 2019 | 08:02
  Mi voto es para Quechua novembre 02, 2019 | 08:02
  Premio a la mejor campaña de publicidad de tiendas de campaña durante la campaña electoral. Ex aequo con los rectores y Ada Colau. No hay selfies bastantes para tanto tonto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa