Els escindits de Meridiana Resisteix acusen la majoria d'”adulterar les votacions”

El grup que volia crear un tall alternatiu sense comunicar a Interior distribueix un missatge molt crític respecte de la majoria de manifestants del col·lectiu

El col·lectiu El Barri Resisteix està marcant distàncies cada dia més grans amb la majoria dels manifestants de Meridiana Resisteix, el tall de trànsit que des de fa 115 dies protesta de manera persistent contra la sentència del Suprem que va condemnar a penes de fins a 13 anys de presó. Es tracta d’un grup de joves que no està d’acord amb el fet de comunicar els talls al departament d’Interior perquè pugui organitzar el trànsit i desviar-lo, que legalitza el tall i permet a la Generalitat evitar les pressions de l’Ajuntament perquè els antiavalots de la policia l’intentin impedir, com passava al principi.

Ahir, aquests dissidents, que havien anunciat que farien un tall alternatiu i sense permís al carrer Dublín, fora de l’àrea del tall oficial, van ser a l’assemblea de Meridiana Resisteix i en van sortir indignats. Hi va haver una votació sobre si és convenient continuar comunicant els talls a Interior, i va guanyar “rotundament” el sí, segons admeten els mateixos membres d’El Barri Resisteix al seu canal de Telegram. En un missatge virulent difós poc abans de la mitjanit, deixen clar el seu desacord i acusen la majoria d'”adulterar les votacions com els convé”, tot i que no diuen en què hauria consistit aquesta “adulteració”.

La seva conclusió és que deixen de donar suport a Meridiana Resisteix, tot i que no descarten continuar assistint al tall.   

Missatge del Barri Resisteix crític amb Meridiana Resisteix

Poc després, ells mateixos van reenviar un missatge oficial de Meridiana Resisteix que confirmava la validesa de l’assemblea que s’havia fet, tot i admetre que no estava prevista.

I el següent missatge d’El Barri Resisteix va ser per anunciar que aquest dijous prefereixen anar al tall que un grup més reduït fa al carrer Marina amb la Gran Via, ja que allà no es comunica a Interior i hi van els antiavalots. “Allà no hi ha permís però sí que hi ha ARRO [una unitat antiavalots dels Mossos]”, asseguren. 

 

Més informació

Nou comentari