Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Multa de 450 euros per atropellar una dona que tornava del tall de la Meridiana
  • CA

La nit del dimarts 17 de desembre M. C. E. va ser atropellada quan tornava del tall de la Meridiana. Eren les 22.45 hores quan la dona va sortir de l’estació d’FGC de Gornal, a l’Hospitalet de Llobregat, després d’haver participat en la protesta diària a un dels accessos a Barcelona. Quan creuava un pas de vianants, el cotxe d’A. S. P. es va aturar a tocar d’ella. La dona va posar les mans a sobre del vehicle, que pràcticament l’havia tocat. Després d’haver-li recriminat la seva actitud, l’home va arrencar, fent caure M. C. E. i provocant-li ferides. Després de la celebració del judici, el conductor ha estat sentenciat a 200 euros de multa i a 248,4 euros d’indemnització.

La sentència, a què ha tingut accés el TOT Barcelona, condemna A. S. P. per un delicte lleu de lesions. La víctima de l’atropellament va patir diversos hematomes i va necessitar assistència mèdica. “Has d’anar més ràpid, si no t’apartes t’atropellaré”, li va dir el conductor instants abans de fer caure la dona. 

M. C. E. explicava a la denúncia als Mossos d’Esquadra, consultada per aquest diari, que el seu agressor és ex policia nacional i que ja ha tingut diversos problemes amb ell a causa de la seva ideologia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa