“Fora feixistes dels nostres barris” contra “Viva España”: tensió a la Meridiana

Alguns manifestants s'encaren a una parella ultra al final del tall d'aquest dijous

El tall de la Meridiana s’ha acabat avui amb moments de tensió que han estat a punt d’anar a més. Una parella de joves ha arribat a la cruïlla amb Fabra i Puig quan l’acció diària de Meridiana Resisteix ja estava a punt de ser desconvocada i han cridat “¡viva España!”. El jove, tatuat i amb una gorra, ha desafiat els manifestants, que li demanaven que marxés. En paral•lel, però, alguns dels concentrats al tall s’hi han encarat cridant “fora feixistes dels nostres barris”.

La situació no s’ha desbordat gràcies a l’actitud d’altres manifestants que volien evitar una escena de violència. “Pareu, ja marxen!”, cridaven. De tota manera, la parella de joves que havien cridat “¡viva España!” trigava a marxar i en alguns moments el noi s’ha aturat per desafiar algun manifestant. La seva parella, que durant els moments de tensió intentava aturar el noi, finalment s’ha girat contra els manifestants de Meridiana Resisteix i els ha escridassat i insultat. Al final els dos joves han marxat i tant ells com els manifestants s’han insulta a distància.

Tot plegat ha passat dues hores després que un grup més nombrós d’ultres, un centenar, s’hagin concentrat a una travessia de distància del punt on es fa el tall per protestar contra aquesta manifestació diària que obliga a desviar el trànsit i hagin agredit una vianant sense motiu aparent.

Més informació

Nou comentari