Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uns ultres llancen cadires i gots a manifestants del tall de la Meridiana

Era la tercera vegada que col·lectius ultres espanyolistes protestaven contra el tall diari de la Meridiana de ben a prop. Les dues primeres vegades no s’havien produït incidents perquè els Mossos d’Esquadra havien assegurat que els grups quedaven separats per més de 100 metres. A més, els meridians havien fet una crida a anar amb compte quan tornessin a casa per evitar que algú els agredís quan quedessin amb la guàrdia baixa. Doncs avui, la tercera vegada que el grup espanyolista es presentaven a la mateixa zona per queixar-se de l’acció diària, ha arribat l’intent d’agressió que els meridians advertien. Segons un testimoni, un grup de desenes de persones vinculades a la reivindicació ultra han enxampat un grup de manifestants de la Meridiana que tornaven a casa i han començat a llançar-los cadires i gots del bar on s’estaven.

Es tracta del bar-cafeteria 365, situat a la placeta que connecta l’avinguda Meridiana amb el passatge de Coelho i la boca d’entrada a l’estació del metro de la Sagrera. Segons el relat d’una de les persones que han viscut l’incident, “el grupet ja es recollia, els nazis estaven al bar i han anat a per ells en massa. Han volat cadires i gots. Per sort, però, s’han pogut refugiar al metro i anar-se’n ràpidament”. La mateixa font indica que no hi ha hagut ferits. Passaven pocs minuts de les deu de la nit i la policia ja havia marxat de la zona. 

El bar on estaven concentrats els ultres espanyolistes abans de l'intent d'agressió / Google Maps

El bar on estaven concentrats els ultres espanyolistes abans de l’intent d’agressió / Google Maps

La zona de la Sagrera queda allunyada del tall de la Meridiana però té connexió amb altres línies de metro i tren. A més, diversos veïns que participen a la protesta diària per la sentència de l’1-O són d’aquest barri.

Prop de la zona de l’intent d’agressió d’aquesta nit, a la Sagrera, fa dues setmanes van apallissar una dos joves de 18 anys. Tant l’entorn de les víctimes com un dels nois atacats ho van consideren una agressió racista.

Més notícies
Notícia: La rapera ovacionada a Meridiana Resisteix per les seves dures lletres en castellà
Comparteix

La rapera ovacionada a Meridiana Resisteix per les seves dures lletres en castellà

Balas BLS, de la Garrotxa, ha interpretat dues cançons pròpies de fort contingut contestatari
Notícia: La rapera ovacionada a Meridiana Resisteix per les seves dures lletres en castellà - Mobile
Notícia: L’advocat de l’últim detingut de la Meridiana: “Els Mossos li van arrossegar la cara pel paviment”
Comparteix

L’advocat de l’últim detingut de la Meridiana: “Els Mossos li van arrossegar la cara pel paviment”

Un petit grup de suport ha anat a la Ciutat de la Justícia a fer costat al jove que va quedar arrestat el passat 5 de desembre
Notícia: L’advocat de l’últim detingut de la Meridiana: “Els Mossos li van arrossegar la cara pel paviment” - Mobile

Nou comentari

Comparteix