Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uns ultres llancen cadires i gots a manifestants del tall de la Meridiana
  • CA

Era la tercera vegada que col·lectius ultres espanyolistes protestaven contra el tall diari de la Meridiana de ben a prop. Les dues primeres vegades no s’havien produït incidents perquè els Mossos d’Esquadra havien assegurat que els grups quedaven separats per més de 100 metres. A més, els meridians havien fet una crida a anar amb compte quan tornessin a casa per evitar que algú els agredís quan quedessin amb la guàrdia baixa. Doncs avui, la tercera vegada que el grup espanyolista es presentaven a la mateixa zona per queixar-se de l’acció diària, ha arribat l’intent d’agressió que els meridians advertien. Segons un testimoni, un grup de desenes de persones vinculades a la reivindicació ultra han enxampat un grup de manifestants de la Meridiana que tornaven a casa i han començat a llançar-los cadires i gots del bar on s’estaven.

Es tracta del bar-cafeteria 365, situat a la placeta que connecta l’avinguda Meridiana amb el passatge de Coelho i la boca d’entrada a l’estació del metro de la Sagrera. Segons el relat d’una de les persones que han viscut l’incident, “el grupet ja es recollia, els nazis estaven al bar i han anat a per ells en massa. Han volat cadires i gots. Per sort, però, s’han pogut refugiar al metro i anar-se’n ràpidament”. La mateixa font indica que no hi ha hagut ferits. Passaven pocs minuts de les deu de la nit i la policia ja havia marxat de la zona. 

El bar on estaven concentrats els ultres espanyolistes abans de l'intent d'agressió / Google Maps

El bar on estaven concentrats els ultres espanyolistes abans de l’intent d’agressió / Google Maps

La zona de la Sagrera queda allunyada del tall de la Meridiana però té connexió amb altres línies de metro i tren. A més, diversos veïns que participen a la protesta diària per la sentència de l’1-O són d’aquest barri.

Prop de la zona de l’intent d’agressió d’aquesta nit, a la Sagrera, fa dues setmanes van apallissar una dos joves de 18 anys. Tant l’entorn de les víctimes com un dels nois atacats ho van consideren una agressió racista.

Més notícies
La rapera ovacionada a Meridiana Resisteix per les seves dures lletres en castellà
Notícia: La rapera ovacionada a Meridiana Resisteix per les seves dures lletres en castellà
Comparteix
Balas BLS, de la Garrotxa, ha interpretat dues cançons pròpies de fort contingut contestatari
L’advocat de l’últim detingut de la Meridiana: “Els Mossos li van arrossegar la cara pel paviment”
Notícia: L’advocat de l’últim detingut de la Meridiana: “Els Mossos li van arrossegar la cara pel paviment”
Comparteix
Un petit grup de suport ha anat a la Ciutat de la Justícia a fer costat al jove que va quedar arrestat el passat 5 de desembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa