Els ultres contra el tall de la Meridiana agredeixen una vianant que els ha dit “fatxes”

Una dona ha estat agredida per diversos manifestants de la concentració ultra contra el tall de la Meridiana. La víctima ha estat atacada per diverses persones mentre un home l’arrossegava. A més, un home li ha llançat una llauna de cervesa. La dona cridava “fatxes” als seus agressors i es trobava en estat molt nerviós. De fet, ha intentat encarar-se a alguns dels atacants fins que els Mossos d’Esquadra se l’han endut.

Tot plegat s’ha produït quan la concentració estava a punt d’arribar a l’Hipercor de Meridiana, que és el punt on s’aturen per no arribar fins al punt on hi ha cada dia la concentració contra el Procés, el tall de Meridiana Resisteix: ni els Mossos els deixarien acostar-s’hi ni ells volen perquè, en teoria no busquen cap enfrontament sinó protestar pel fet que el trànsit es talli cada dia en el mateix punt, amb regulació de la policia, ja que es tracta d’una manifestació comunicada i, per tant, legalitzada.

Després de l’atac, els ultres han continua el seu camí fins a l’altura de l’Hipercor i allà han cridat consignes com “separatistas, terroristas” i “Barcelona, zona nacional”. 

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dijous al vespre, com fan cada dia 10, 20 i 30 de cada mes, o almenys això tenen previst. De moment, ho han fet duant el mes de gener.  Alguns dels assistents a la concentració contrària al tall, que s’han trobat a Meridiana amb carrer Hondures, han cridat consignes com “Arriba España”. Alguns també han fet la salutació nazi –un dels que l’han fet es veu en els primers moments del vídeo a l’esquerra de la imatge– a ritme de cançons com “A por ellos”.

El tall de la Meridiana atrau més gent els dies que hi ha ultres

Mentre els ultres feien la seva, a una travessia de distància mig miler de persones es concentraven a Meridiana amb Fabra i Puig, on fa 109 dies que es talla el trànsit diàriament. La convocatòria d’avui, tenint en compte la presència de manifestants ultres, aplegava més gent que la dels últims dies. De fet, col•lectius antifeixistes han cridat a sumar-se al tall per fer front a la concentració de signe contrari. De fet, el càntic que s’ha sentit més aquest dijous al tall ha sigut “Meridiana antifeixista”.

 

Comentaris

    Ramon Gener 30, 2020 | 22:45
    Hem de dir-los espanyols. Dir-los "fatxes" és d'estúpids, de covards i afavoreix l'espanyolisme.
    Fisica elemental para indepes elementales. Gener 31, 2020 | 09:39
    Toda concentración de tontos provoca una concentración de igual intensidad en sentido contrario. Libertad de expresión y bla, bla, bla.

Nou comentari

Més notícies
Imatge d'arxiu d'una concentració d'ultres a la Meridiana per protestar pel tall de Meridiana Resisteix / D.C.

Uns ultres llancen cadires i gots a manifestants del tall de la Meridiana

Una petita comitiva de manifestants de Meridiana Resisteix marxava cap a casa, després del tall, quan els han atacat

Concentració massiva i crema d’una bandera espanyola a la Meridiana com a resposta als ultres

Els veïns que protesten cada dia per la sentència del Procés han acudit massivament al tall i els assistents a la convocatòria feixista eren una quarantena

“Quan hi ha mambo ve més gent”: el tall de la Meridiana es prepara pels ultres

Els habituals de la concentració i els sanitaris voluntaris auguren més afluència aquest divendres per fer front a una convocatòria feixista

Meridiana Resisteix establirà un perímetre de seguretat davant l’amenaça ultra

Els impulsors del tall comuniquen la protesta a Interior per a tot el mes de gener

Una coordinadora de grups ultra convoca protestes contra el tall de la Meridiana

Tres col·lectius s'identifiquen com a organitzadors i quatre més, com a adherits