Els ultres contra el tall de la Meridiana agredeixen una vianant que els ha dit “fatxes”

Alguns dels participants han aixecat el braç per fer la salutació nazi en els primers moments de la concentració

Una dona ha estat agredida per diversos manifestants de la concentració ultra contra el tall de la Meridiana. La víctima ha estat atacada per diverses persones mentre un home l’arrossegava. A més, un home li ha llançat una llauna de cervesa. La dona cridava “fatxes” als seus agressors i es trobava en estat molt nerviós. De fet, ha intentat encarar-se a alguns dels atacants fins que els Mossos d’Esquadra se l’han endut.

Tot plegat s’ha produït quan la concentració estava a punt d’arribar a l’Hipercor de Meridiana, que és el punt on s’aturen per no arribar fins al punt on hi ha cada dia la concentració contra el Procés, el tall de Meridiana Resisteix: ni els Mossos els deixarien acostar-s’hi ni ells volen perquè, en teoria no busquen cap enfrontament sinó protestar pel fet que el trànsit es talli cada dia en el mateix punt, amb regulació de la policia, ja que es tracta d’una manifestació comunicada i, per tant, legalitzada.

Després de l’atac, els ultres han continua el seu camí fins a l’altura de l’Hipercor i allà han cridat consignes com “separatistas, terroristas” i “Barcelona, zona nacional”. 

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dijous al vespre, com fan cada dia 10, 20 i 30 de cada mes, o almenys això tenen previst. De moment, ho han fet duant el mes de gener.  Alguns dels assistents a la concentració contrària al tall, que s’han trobat a Meridiana amb carrer Hondures, han cridat consignes com “Arriba España”. Alguns també han fet la salutació nazi –un dels que l’han fet es veu en els primers moments del vídeo a l’esquerra de la imatge– a ritme de cançons com “A por ellos”.

El tall de la Meridiana atrau més gent els dies que hi ha ultres

Mentre els ultres feien la seva, a una travessia de distància mig miler de persones es concentraven a Meridiana amb Fabra i Puig, on fa 109 dies que es talla el trànsit diàriament. La convocatòria d’avui, tenint en compte la presència de manifestants ultres, aplegava més gent que la dels últims dies. De fet, col•lectius antifeixistes han cridat a sumar-se al tall per fer front a la concentració de signe contrari. De fet, el càntic que s’ha sentit més aquest dijous al tall ha sigut “Meridiana antifeixista”.

 

Més informació

Comentaris

    Fisica elemental para indepes elementales. 31/01/2020 9:39 am
    Toda concentración de tontos provoca una concentración de igual intensidad en sentido contrario. Libertad de expresión y bla, bla, bla.
    Ramon 30/01/2020 10:45 pm
    Hem de dir-los espanyols. Dir-los "fatxes" és d'estúpids, de covards i afavoreix l'espanyolisme.

Nou comentari