Una coordinadora de grups ultra convoca protestes contra el tall de la Meridiana

Tres col·lectius s'identifiquen com a organitzadors i quatre més, com a adherits

La concentració diària de Meridiana Resisteix contra la sentència del Procés –que aquest divendres arriba al dia 82 de la mobilització– es pot complicar aquest gener amb la irrupció de diversos col·lectius ultra que han convocat tres protestes mensuals contra el tall de trànsit que es fa cada dia a l’altura del passeig Fabra i Puig, a la frontera entre Nou Barris i Sant Andreu.

Convocatòria de protestes ultres contra el tall de la Meridiana

Amb el nom Plataforma Catalanes por España, en la convocatòria que corre per Whatsapp i altres serveis de missatgeria consten tres grups com a “mesa organitzadora”: Recuperem Catalunya Tabàrnia, Somos Resistencia i Primera Linea de Defensa. Com a adherits, hi ha Somatemps, Legión Urbana Barcelona, Timbaler del Bruc i Todos Unidos.

El seu missatge crida “tota la resistència als actes de protesta contra els talls de trànsit de la Meridiana”, els dies 10, 20 i 30 de cada mes a partir d’aquest gener. El punt de trobada ha de ser la parada de metro de La Sagrera, a la sortida del carrer Hondures, a cinc travessies de distància del punt on Meridiana Resisteix es concentra. S’entén, però, que després voldran acostar-s’hi.

Fa unes setmanes ja hi va haver una convocatòria semblant, però els seus participants se’n van desdir sobre el terreny quan van saber que la protesta estava comunicada al departament d’Interior i, per tant, legalitzada. Ara continuaran existint les notificacions, segons va acordar l’assemblea dels manifestants de la Meridiana, però semblen decidits a protestar igualment.

Més informació

Comentaris

    Cadells 03/01/2020 7:07 pm
    Ales dictadures, quan la policia no pot, s'envien els cadells a fer la feina bruta.
    Joaquim 03/01/2020 7:30 pm
    Jo pensava que els “ultres” són els que es prenen la llibertat de pensar que Catalunya comença i acaba en els, els que bloquejen aeroports, els que tallen carreteres, els que embruten tota la ciutat amb la seva simbologia i els que et peguen per netejar-la. Però no, els ultres resulta que són tots aquells que s'atreveixen a dir en veu alta que no són independentistes. Aquesta és la Catalunya que es vol construïr: És la raó innegable que l'independentisme s'ha d'aturar.

Nou comentari