Cançons reivindicatives al tall de la Meridiana l’endemà de l’atropellament

La dona envestida la Nit de Nadal per un conductor que va fugir es recupera favorablement

La dona atropellada al tall de la Meridiana aquest dimarts a la nit, vigília de Nadal, es recupera favorablement. El col·lectiu Meridiana Resisteix ha comunicat aquest migdia a través de Telegram que la manifestant està “contusionada” i “fora de perill”. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar el conductor, que es va donar a la fuga.

Els sanitaris atenent la dona atropellada a la Meridiana la Nit de Nadal / S.B.

Els sanitaris atenent la dona atropellada a la Meridiana la Nit de Nadal / S.B.

La policia catalana ha informat a Europa Press que tenen la matrícula del cotxe i que estan treballant per localitzar la persona que el conduïa. En un primer moment va actuar la Guàrdia Urbana, per atendre a la dona atropellada, que va quedar ferida lleu. Però un cop atesa va traspassar la investigació als Mossos.

[r:1]

Tal i com va explicar el TOT Barcelona ahir nit, un cotxe blanc va envestir la dona tot just començada la protesta. Segons els testimonis, la policia encara no havia acabat de fer els desviaments que fa cada dia des que la mobilització està comunicada oficialment al departament d’Interior.

‘L’Estaca’ i ‘La Gallineta’

Vint-i-quatre hores després de l’envestida, el col·lectiu Meridiana Resisteix ha tornat a tallar l’avinguda. Els manifestants han ocupat la calçada i han cantat cançons reivindicatives de Lluís Llach esdevingudes clàssics, com L’estaca i La Gallineta, i també havaneres com El meu avi. Tot plegat acompanyats d’una guitarra i un altaveu.

També han aprofitat el vespre, molt més tranquil que l’anterior, per desitjar bones festes i donar-los les gràcies als Sanitaris per la República, que no fallen mai en la mobilització per si cal atendre algú. 

Un grup de Sanitaris per la República la tall de la Meridiana / Meridiana Resisteix

Un grup de Sanitaris per la República la tall de la Meridiana / Meridiana Resisteix 

 

Més informació

Nou comentari