Els Mossos investiguen l’atropellament de la Meridiana després de rebre la denúncia

La policia catalana va anunciar que havia identificat el presumpte autor

Els Mossos d’Esquadra ja investiguen l’atropellament de la Nit de Nadal al tall de la Meridiana després de rebre la corresponent denúncia. Segons han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana, la víctima –que es recupera favorablement– ja ha presentat formalment la denúncia, però no donen més detalls perquè es tracta d’una investigació en curs. 

Aquest dijous va transcendir que el Mossos havien identificat l’autor i que estaven esperant la denúncia per continuar les diligències, que s’han de portar al jutjat, on el jutge concretarà quin tipus de delicte se li imputa a l’autor i dirigirà la investigació completa del cas, alhora que recollirà també la seva versió i els arguments de defensa.

Els manifestants fotografien el cotxe

Els fets es van produir dimarts poc després de les vuit del vespre, quan feia dos minuts que els manifestants havien tallat la via i la policia encara no havia acabat de fer tots els desviaments. Uns quants vehicles es van trobar amb els manifestants a la calçada i la majoria van optar per girar pel passeig Fabra i Puig. 

Però un dels cotxes va decidir continuar i va envestir una dona que va caure a terra i que va haver de ser traslladada amb ambulància a un centre hospitalari. Els testimonis van recollir la matrícula del vehicle, i fins i tot el van fotografiar, de manera que els Mossos han pogut saber la identitat del conductor que consta vinculat al cotxe.

Més informació

Nou comentari