Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Meridiana Resisteix establirà un perímetre de seguretat davant l’amenaça ultra
  • CA

L’amenaça ultra al tall de la Meridiana ha provocat que els manifestants que mantenen viva la protesta es mobilitzin per evitar una confrontació. Meridiana Resisteix va decidir a l’assemblea de diumenge mantenir la convocatòria per al dia 10 malgrat l’avís de manifestació d’una coordinadora de grups ultra. La Plataforma Catalanes por España crida la “resistència” a protestar contra el tall de la Meridiana els dies 10, 20 i 30 de cada mes.

[r:1]

Per al dia 10 Meridiana Resisteix ha decidit establir un perímetre de seguretat i difondre mesures de seguretat la nit anterior. A més, comunicaran el tall amb dies d’antelació i faran una “crida extensiva” per tal d’aplegar el màxim d’assistents possible. En aquest sentit, contactaran amb “col·lectius afins” i convocaran una estona abans de l’habitual, a les 19.30 hores. 

Tall comunicat durant un mes més

Fonts del departament d’Interior han dit al TOT Barcelona que Meridiana Resisteix ha comunicat oficialment el tall per un mes més. Per tant, disposen de permisos de l’administració fins a la primera setmana de febrer. 

Aniversari dels tres mesos

L’assemblea de diumenge va portar els assistents a prendre altres decisions. El 14 de gener, el dia que el tall de la Meridiana, la protesta complirà tres mesos. Per celebrar-ho els manifestants faran un mural. 

Més endavant, el 18 de gener, Meridiana Resisteix complirà 100 dies de mobilització. Aquell dia la convocatòria serà una hora abans de l’habitual, a les 19 hores, i estan tractant de comptar amb la presència de familiars dels presos polítics per a aquell vespre. El que sí que tenen assegurat és la música, ja que Cesk Freixes ha ofert als manifestants un concert per a aquell dia. 

Més notícies
Una coordinadora de grups ultra convoca protestes contra el tall de la Meridiana
Notícia: Una coordinadora de grups ultra convoca protestes contra el tall de la Meridiana
Comparteix
Tres col·lectius s'identifiquen com a organitzadors i quatre més, com a adherits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa