Els líders de la revolta demanen que hi hagi més taxistes bloquejant la Gran Via

Élite Taxi assegura que "la situació és límit" i que cap membre del col·lectiu pot "mirar cap a una altra banda"

Es veu a primera vista: la Gran Via no està tan plena de taxis com a l’estiu. És evident que el fred i el cansament dificulten la mobilització, i els líders de la revolta contra el decret que la Generalitat proposa per regular el sector de les VTCUber i Cabifyhan demanat aquest matí als seus companys un esforç més per augmentar el volum de la mobilització

En un missatge distribuït per Whatsapp que també ha fet arribar als periodistes, el líder visible del col·lectiu, Alberto Tito Álvarez –portaveu del sindicat Élite Taxi– reclama que a la Gran Via hi hagi més vehicles grocs i negres. 

Fem una crida a tots els taxistes, perquè donin suport als companys que estan mantenint les posicions a la Gran Via. No permetem que només ells comporten amb tot l’esforç, el cansament, el desànim i el fred”, diu el missatge, que assegura que la vaga té el 100% de seguiment però recorda que al carrer hi falta gent. “Si de veritat vols intentar defensar el teu futur no pots mirar cap a un altre costatLa situació és límit. Necessitem que tu també portis el teu taxi a la Gran Via i estiguis colze amb colze amb els teus companys”, afegeix. 

Més informació

Comentaris

    FRAN BCN 19/01/2019 12:06 pm
    Si fossin indepes, cdr o Cup, la Brimo.ja hagués actuat. Fiscalia, on.ets?
    maria 21/01/2019 7:39 am
    Per molt menys las forces del ordre han sortit al carrer, es que això no es un deordre?, a qui l'interesa que i haigi aquest merder?

Nou comentari