“Nosaltres no som com els ‘indepes’, us muntarem un merder”: taxistes exaltats ataquen cotxes VTC

Els dirigents de la protesta demanen calma però alguns dels manifestants claven cops i puntades de peu a alguns vehicles

El conflicte del taxi contra les VTC i contra el decret que prepara la Generalitat, que consideren insuficient, apuja el to. Alguns dels taxistes que participen en la protesta que torna tenir la Gran Via bloquejada, com va passar a l’estiu, han començat a perdre els nervis i han atacat alguns vehicles amb aspecte de tenir una llicència VTC. 

Tot i que els líders de la protesta insisteixen a demanar als seus companys que mantinguin la calma, alguns dels més exaltats no els fan cas. I els cops s’han repetit després en un altre vehicle. No han fet cas de la instrucció de “qui vegi una cuca [els VTC solen ser negres], ni tocar-la”.

Hi havia molta testosterona en l’ambient, i s’han sentit tota mena de crits amenaçadors. Alguns dels amenaçats han sigut els periodistes que gravaven aquestes accions violentes. “Que no gravi ningú. El pròxim que tregui un mòbil, l’hi trenquem”, han advertit alguns dels que protestaven. Un altre dels advertiments ha sigut: “Nosaltres no som com els indepes, us muntarem un bon merder”.

Ha passat a mitja tarda, quan a més a més de tenir la Gran Via bloquejada amb els taxis aparcats han volgut tallar a peu al carrer Aragó. Tot plegat enmig de crits de “guerra, guerra, guerra” i de petards i traques. 

Tot plegat, el tall del carrer Aragó, a l’altura de passeig de Gràcia, només ha durat 20 minuts. Després han tornat enrere i s’han adreçat cap a la cruïlla del passeig de Gràcia amb Casp per fer una nova assemblea.

Més informació

Nou comentari