El Gremi d’Hotels exigeix contundència a l’Ajuntament per acabar amb la inseguretat

El Gremi d’Hotels ha exigit a l’Ajuntament “mesures urgents i contundents” en matèria de seguretat per “pal·liar les greus deficiències”. L’entitat ha reclamat a través d’un comunicat que el nou consistori elabori una estratègia “eficient, contundent i constant en el temps” per acabar amb la inseguretat, que, segons ha denunciat, pot afectar “seriosament la reputació” de Barcelona.

Ho fa arran de la mort d’una alta càrrec de Corea del Sud​ després de patir un robatori. La dona va caure després que l’ataquessin amb una estrebada per sostreure-li la bossa de mà. El Gremi d’Hotels ha qualificat la mort de “tràgica” i ha lamentat que “forma part de l’increment d’assalts que estan patint els visitants a la ciutat”. 

També ha criticat l’acció d’Arran a la Pedrera, on l’organització va desplegar una pancarta contra el turisme en el que és la primera acció d’una campanya que vol denunciar la massificació turística. L’entitat ha descrit l’acció com a “acte vandàlic”. 

L’entitat augura un “increment previsible” de la inseguretat amb l’arribada de l’estiu “ateses les experiències dels anys anteriors”, diu el comunicat. El robatori ahir de 30.000 euros a membres de la família reial de Qatar a l’hotel Monument podria ser una prova del que alerta el Gremi d’Hotels.

Nou comentari

Més notícies

L’increment de la inseguretat penalitza la recuperació dels hotels de luxe

L'ocupació es manté 10 punts per sota del 2017 i el Gremi d'Hotels reclama més mesures per reduir els furts

Jordi Mestre, nou president del Gremi d’Hotels de Barcelona

El propietari de Selenta Group i vicepresident del Barça era l’únic candidat per substituir Jordi Clos

La inseguretat es torna a disparar com a principal preocupació dels barcelonins

El baròmetre postelectoral dona 6 punts percentuals d'increment dels enquestats que la consideren el principal problema de la ciutat

Les discoteques se situen com les “víctimes” de la inseguretat davant les amenaces de tancament

Critiquen que estan "ofegades" i desvinculen oci nocturn d'inseguretat