El Gremi d’Hotels exigeix contundència a l’Ajuntament per acabar amb la inseguretat

Ho fa després de la mort d'una alt càrrec de Corea del Sud per una estrebada

El Gremi d’Hotels ha exigit a l’Ajuntament “mesures urgents i contundents” en matèria de seguretat per “pal·liar les greus deficiències”. L’entitat ha reclamat a través d’un comunicat que el nou consistori elabori una estratègia “eficient, contundent i constant en el temps” per acabar amb la inseguretat, que, segons ha denunciat, pot afectar “seriosament la reputació” de Barcelona.

Ho fa arran de la mort d’una alta càrrec de Corea del Sud​ després de patir un robatori. La dona va caure després que l’ataquessin amb una estrebada per sostreure-li la bossa de mà. El Gremi d’Hotels ha qualificat la mort de “tràgica” i ha lamentat que “forma part de l’increment d’assalts que estan patint els visitants a la ciutat”. 

També ha criticat l’acció d’Arran a la Pedrera, on l’organització va desplegar una pancarta contra el turisme en el que és la primera acció d’una campanya que vol denunciar la massificació turística. L’entitat ha descrit l’acció com a “acte vandàlic”. 

L’entitat augura un “increment previsible” de la inseguretat amb l’arribada de l’estiu “ateses les experiències dels anys anteriors”, diu el comunicat. El robatori ahir de 30.000 euros a membres de la família reial de Qatar a l’hotel Monument podria ser una prova del que alerta el Gremi d’Hotels.

Més informació

Nou comentari