Jordi Mestre, nou president del Gremi d’Hotels de Barcelona

El propietari de Selenta Group i vicepresident del Barça era l’únic candidat per substituir Jordi Clos

L’Assemblea General del Gremi d’Hotels de Barcelona ha escollit per unanimitat Jordi Mestre com a nou president de l’entitat en substitució de Jordi Clos, que ocupava el càrrec des del 1999 i que ja havia anunciat que no es presentaria a la reelecció. Mestre, propietari de Selenta Group i vicepresident segon del Barça, ocupava una de les vicepresidències del gremi i ha estat l’únic que ha presentat una candidatura.

Entre els principals reptes del nou mandat de Mestre destaca “positivar el discurs vers el turisme” –aquest dimarts mateix Arran ha fet una nova acció a la Pedrera– i aconseguir “un replantejament del Peuat” per afavorir la dinamització del sector i l’augment de l’oferta hotelera amb projectes de qualitat. “No hem de centrar els esforços a augmentar el nombre de visitants, sinó en millorar la qualitat i el perfil del turisme”.

En la seva primera intervenció com a President de l’entitat, Jordi Mestre ha tingut paraules d’agraïment pels hotelers: “És un autèntic honor encapçalar aquest extraordinari grup de persones i empresaris hotelers, que treballarà amb entusiasme, il·lusió, rigor i responsabilitat per guiar els futurs passos del Gremi d’Hotels”. En referència als òrgans de govern de l’entitat, destaca la incorporació de dones al comitè executiu d’aquesta. 

Més informació

Nou comentari