Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben 40.000 euros a membres de la família reial de Qatar en un hotel de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori a l’Hotel Monument del passeig de Gràcia, segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. La policia catalana ha informat que els lladres es van endur uns 40.000 euros entre joies i rellotges. Les víctimes serien membres de la família reial de Qatar. El robatori amb força es va produir aquest dissabte a la nit i els lladres haurien arrencat la caixa forta de l’habitació.

L’habitació dels membres de la família reial de Qatar seria l’única assaltada i la porta no va ser forçada, fet que fa sospitar que els lladres sabien perfectament on i què buscar. Els Mossos d’Esquadra van assistir les víctimes, que van presentar denuncia, i ara busquen els responsables. És el segon robatori contra alts càrrecs estrangers en pocs dies. 

La setmana passada una alt càrrec de Corea del Sud va partir un robatori en ple carrer, a prop de Diagonal Mar, i va haver de ser ingressada després de caure a terra. Va morir pocs dies després i la policia busca l’autor per un delicte d’homicidi. En aquell cas, els objectes robats no superaven els 100 euros.

Més notícies
Mor l’alt càrrec de Corea del Sud atracada a Barcelona
Notícia: Mor l’alt càrrec de Corea del Sud atracada a Barcelona
Comparteix
La víctima ha mort aquest dijous a la tarda a l'Hospital del Mar, on estava ingressada
L’increment de la inseguretat penalitza la recuperació dels hotels de luxe
Notícia: L’increment de la inseguretat penalitza la recuperació dels hotels de luxe
Comparteix
L'ocupació es manté 10 punts per sota del 2017 i el Gremi d'Hotels reclama més mesures per reduir els furts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa