Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trobat el cos sense vida d’una dona al port de Barcelona
  • CA

El cadàver d’una dona d’uns 30 anys ha aparegut aquest matí al port de Barcelona. El cos sense vida s’ha localitzat sota el pont d’Europa, al moll de Ponent del port.

La Guàrdia Civil ha rebut avís de la troballa del cadàver a les 10.45 hores d’aquest diumenge. Diverses patrulles de la unitat de seguretat del cos s’han desplaçat al lloc. Els agents de seguretat i els equips d’emergència no han pogut fer més que confirmar que la dona era morta. La Guàrdia Civil ha explicat aquest diumenge al migdia que no s’ha aconseguit identificar la dona per ara.

Agents del cos s’han fet càrrec de la inspecció científica del lloc dels fets, per intentar localitzar pistes que puguin aclarir l’origen de la mort. La policia no ha aventurat hipòtesis sobre el perquè darrere del decés. En aquest sentit, assenyala que caldrà esperar als resultats de l’autòpsia per determinar les causes.

Els agents restaven a l’espera cap als volts de les 14.00 hores que l’autoritat judicial permetés l’aixecament del cadàver. La unitat orgànica de policia judicial de la comandància de la Guardia Civil de Barcelona ha assumit la investigació.

Queda per veure si es troben indicis de mort violenta en el cadàver. Dilluns passat, una dona jove va morir assassinada a mans de la seva exparella. L’home va lliurar-se en una comissaria de la Guàrdia Urbana el mateix dia i va confessar ser l’autor dels fets.

El jutjat va decretar que l’individu ingressés en presó provisional i sense fiança perquè no defugi la pena. El magistrat va detectar un risc molt alt de fugida de l’home si seguia en llibertat. A més, ha prohibit que es comuniqui amb el fill que l’home tenia amb la víctima i ha dictat també una ordre d’allunyament. El jutjat ha ordenat que la custòdia del menor passi a càrrec de la família de la dona assassinada.

Més notícies
La Gemma i l'Elvira, dues de les deu veïnes que conviuen diàriament amb el soroll de les obres JORDI PLAY
Viure amb vibracions, soroll i pols d’obres durant mesos: “Hem tocat fons”
Notícia: Viure amb vibracions, soroll i pols d’obres durant mesos: “Hem tocat fons”
Comparteix
Tres obres de rehabilitació simultànies amarguen la vida a deu veïns d’un immoble de l’Eixample, i fins l’estiu del 2023 no s’acabarà el calvari
Placa dedicada a l'escriptora Ana Maria Matute Ausejo amb una pífia ortogràfica / Ajuntament de Barcelona
Barcelona desencalla nou noms de dona per batejar carrers i places
Notícia: Barcelona desencalla nou noms de dona per batejar carrers i places
Comparteix
Redueix la llista d'espera de propostes que la ponència del nomenclàtor acumula desbloquejant denominacions pendents d'estudi els últims anys
Recreació virtual de la nova plaça Cucurulla / Arquitectura Genís Planelles
La plaça Cucurulla es reinventa amb un arbre inèdit a Barcelona
Notícia: La plaça Cucurulla es reinventa amb un arbre inèdit a Barcelona
Comparteix
Ciutat Vella renova la cruïlla que enllaça Portaferrissa i Portal de l'Àngel, avui molt envellida
La prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana | MMP
El Parlament vol comprovar l’estat de la prefectura de la Via Laietana
Notícia: El Parlament vol comprovar l’estat de la prefectura de la Via Laietana
Comparteix
Sol·licita a la delegada del Govern espanyol que un grup de diputats pugui visitar-la

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa