Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home a Barcelona per l’assassinat de la seva parella
  • CA

Un home està detingut i investigat per presumptament haver assassinat la seva parella a Sant Martí, a Barcelona. S’ha presentat en una comissaria de la Guàrdia Urbana i ha comunicat als agents que havia mort la dona amb qui mantenia una relació i que el cos era al seu domicili.

Segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat els Mossos en un comunicat, la policia local l’ha detingut al moment i la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona del cos català ha obert una investigació amb la premisa que es tractaria d’un crim masclista. La seva entrega a comissaria s’hauria produït al voltant de les 18:30h.

“Efectius de la Guàrdia Urbana han fet comprovacions i han localitzat el cos sense vida d’una dona i han detingut el presumpte autor”, indiquen Mossos, que ara intenten esclarir les circumstàncies de la mort. Segons La Vanguardia la víctima era una jove de 27 anys. Els agents haurien anat amb l’home al pis de la parella, a la Gran Via, per corroborar la mort. Els primers incidis sobre la causa de la mort apuntarien a un estrangulament. L’home tindria una edat similar i tindrien un fill petit, que estaria fora del domicili amb un familiar quan s’ha produït l’entrega a comissaria. No hi ha confirmació per ara de maltractaments o amenaces abans del crim.

La inculpació inicial a comissaria, abans de la troballa del cadàver, no té valor jurídic. Caldrà que l’home la repeteixi en presència d’un advocat a la seu policial perquè sigui una confessió a efectes legals. Es tractaria de la vuitena víctima mortal de violència masclista de 2022.

D’altra banda, el TSJC ha comunicat també aquest dilluns a la nit que el jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona en funcions de guàrdia d’incidències “ha practicat l’aixecament del cadàver d’una dona suposadament assassinada per la seva ex parella”. “El jutjat de violència sobre la dona rebrà en els pròxims dies el detingut suposat autor dels fets”, ha reblat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa