Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un lladre que intentava fer-se passar per congressista al Mobile

Es va mudar amb un bon vestit per fer-se passar per un visitant més interessat per l’última tecnologia al Mobile World Congress (MWC) però, tot i així, no va passar desaparcebut als vigilants del certamen. L’aparent congressista va voler esquivar tot control i va intentar-colar-se al congrés del mòbil ,que se celebra aquesta setmana al recinte de la Fira a la Gran Via. Els guàrdies es van adonar que saltava una tanca, el van retenir de seguida i van avisar els Mossos d’Esquadra. Els agents van comprovar que, sota l’aparença d’un home de negocis, s’ocultava un lladre prou conegut per la policia.

Els Mossos han informat que van detenir aquest dilluns un delinqüent multireincident quan intentava accedir al MWC evitant identificar-se a l’entrada. La policia explica que l’home comptabilitza 35 antecedents delictius, la majoria per delictes de furt. A més, els agents van comprovar que l’home arrossegava una ordre judicial de detenció pendent de practicar-se.

D’acord al relat policial, l’individu no va ser gaire dissimulat a l’enfilar-se a la tanca i va cridar l’atenció dels treballadors de seguretat del Mobile. Els vigilants li van sortir al pas i el van interceptar d’immediat, sense donar-li temps a arribar a voltar pel congrés. De fet, no va arribar a arreplegar res dins del recinte, si és que era la seva intenció.Els Mossos expliquen que, en l’escorcoll, els agents no li van trobar res a sobre que pugués ser susceptible d’haver sigut sostret.

La multireincidència no és gens estranya en les detencions practicades pels Mossos d’Esquadra o de la Guàrdia Urbana que trascendeixen. Tant l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, s’hi han referit sovint i han demanat modificacions legals per castigar amb més duresa la reiteració delictiva, un tret freqüent en els lladres que acaben detinguts per petits furts, el tipus de delicte més habitual a Barcelona.

Més notícies
Alexei Volodin / Palau de la Música
Notícia: Un pianista rus actuarà al Palau de la Música per condemnar la guerra
Comparteix

Un pianista rus actuarà al Palau de la Música per condemnar la guerra

"Repudio rotundament l’atac de Vladímir Putin a Ucraïna i estic en contra de la guerra", assegura l'artista
Notícia: Un pianista rus actuarà al Palau de la Música per condemnar la guerra - Mobile
Una desena de persones es concentren a les portes del Mobile World Congress per demanar el boicot tecnològic a Rússia / Carles Martín (ACN)
Notícia: Protestes davant del MWC per demanar el “boicot” a Rússia
Comparteix

Protestes davant del MWC per demanar el “boicot” a Rússia

Els concentrats demanen que ningú "proporcioni productes tecnològics" ni "facin negocis" amb el règim de Putin per envair Ucraïna
Notícia: Protestes davant del MWC per demanar el “boicot” a Rússia - Mobile

Nou comentari

Comparteix