Colau demana testimonis de l’incident que va acabar amb la mort de la gossa Sota

L'alcaldessa assegura en un post a Facebook que cal material gràfic per a la investigació

“Necessitem proves documentals i testimonis que hagin presenciat els fets i que estiguin disposats a declarar”. Aquesta és la crida amb què l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, intenta fer front a la protesta massiva per la mort de la gossa Sota pels trets d’un guàrdia urbà dimarts passat a la Gran Via, on l’amo de l’animal venia polseres.

[r:1]

“Totes les imatges que hem vist fins ara són després de l ‘episodi mateix. Aquesta és una de les dificultats de la investigació. Per això les càmeres de l’entorn s’estan rastrejat a la recerca de més imatges. No serveix com a prova documental un testimoni que afirma haver presenciat el que ha passat i que circula per les xarxes socials. Els que han presenciat in situ el que ha passat hauria de contactar amb l’Ajuntament, via correu electrònic”, diu Colau en un post al seu Facebook. I dona l’adreça on escriure: [email protected] També indica que es pot anat a fer una denúncia amb declaració oficial directament al jutjat.

“Tenim la responsabilitat i ens hem de comprometre a aclarir els fets. I fer-ho amb total transparència. Per això demanem la teva ajuda. Per tal que el cas de Sota no torni a passar, ni a Barcelona, ni en cap altre lloc”, afegeix.

I puntualitza: “Com a alcaldessa no puc especular ni prejutjar els fets basant-me en imatges ni missatges que circulen per les xarxes”.
 

Més informació

Comentaris

  gregal 23/12/2018 1:02 pm
  També la Guàrdia Urbana necessitarà depuració com els mossos, que almenys un 30% són antidemocràtics i anti catalans.
  pinten bastos 23/12/2018 1:36 pm
  Sota, Cavall, Rei....noms i cognoms, vosaltres mateixos
  2018 23/12/2018 1:38 pm
  ada tens que construir ponts de dialeg amb els animalistes per tal de consensuar linees de investigació que portin l´esclariment de la mort de Sota.
  Cas complicat: 23/12/2018 2:38 pm
  Primer: tots els txuxus haurien de circular lligats i amb morrió i als desa`rensius que els porten i no recullen les tifes els hauria de caures el pèl. Segon: Caldria ser molt acurats en la selecció de personal per professions que poden portar armes; sembla que hi tenen tirada gent amb psicopaties i amants patgològics dels westerns (a part de persones normals, esclar)
  Antoni Ferret 23/12/2018 2:45 pm
  Em sembla bé, però jo no vaig veure res, ni sé de què va.
  Jep 23/12/2018 3:10 pm
  Com pot ser?? Colau foti ja el putu camp de la nostra ciutat!! Vostè va donar ràpidament suport a la versió de la GUB i per tant va blanquejar l'ús de força, violència extrema i l'ús d'armes als carrers de Barcelona. Foti el Camp

Nou comentari