Colau demana testimonis de l’incident que va acabar amb la mort de la gossa Sota

“Necessitem proves documentals i testimonis que hagin presenciat els fets i que estiguin disposats a declarar”. Aquesta és la crida amb què l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, intenta fer front a la protesta massiva per la mort de la gossa Sota pels trets d’un guàrdia urbà dimarts passat a la Gran Via, on l’amo de l’animal venia polseres.

[r:1]

“Totes les imatges que hem vist fins ara són després de l ‘episodi mateix. Aquesta és una de les dificultats de la investigació. Per això les càmeres de l’entorn s’estan rastrejat a la recerca de més imatges. No serveix com a prova documental un testimoni que afirma haver presenciat el que ha passat i que circula per les xarxes socials. Els que han presenciat in situ el que ha passat hauria de contactar amb l’Ajuntament, via correu electrònic”, diu Colau en un post al seu Facebook. I dona l’adreça on escriure: [email protected] També indica que es pot anat a fer una denúncia amb declaració oficial directament al jutjat.

“Tenim la responsabilitat i ens hem de comprometre a aclarir els fets. I fer-ho amb total transparència. Per això demanem la teva ajuda. Per tal que el cas de Sota no torni a passar, ni a Barcelona, ni en cap altre lloc”, afegeix.

I puntualitza: “Com a alcaldessa no puc especular ni prejutjar els fets basant-me en imatges ni missatges que circulen per les xarxes”.
 

Comentaris

  gregal Desembre 23, 2018 | 13:02
  També la Guàrdia Urbana necessitarà depuració com els mossos, que almenys un 30% són antidemocràtics i anti catalans.
  pinten bastos Desembre 23, 2018 | 13:36
  Sota, Cavall, Rei....noms i cognoms, vosaltres mateixos
  2018 Desembre 23, 2018 | 13:38
  ada tens que construir ponts de dialeg amb els animalistes per tal de consensuar linees de investigació que portin l´esclariment de la mort de Sota.
  Cas complicat: Desembre 23, 2018 | 14:38
  Primer: tots els txuxus haurien de circular lligats i amb morrió i als desa`rensius que els porten i no recullen les tifes els hauria de caures el pèl. Segon: Caldria ser molt acurats en la selecció de personal per professions que poden portar armes; sembla que hi tenen tirada gent amb psicopaties i amants patgològics dels westerns (a part de persones normals, esclar)
  Antoni Ferret Desembre 23, 2018 | 14:45
  Em sembla bé, però jo no vaig veure res, ni sé de què va.
  Jep Desembre 23, 2018 | 15:10
  Com pot ser?? Colau foti ja el putu camp de la nostra ciutat!! Vostè va donar ràpidament suport a la versió de la GUB i per tant va blanquejar l'ús de força, violència extrema i l'ús d'armes als carrers de Barcelona. Foti el Camp

Nou comentari

Més notícies

La protesta per la mort de la gossa Sota es desborda

Centenars de milers de persones signen diverses iniciatives que exigeixen responsabilitats a Ada Colau i la Guàrdia Urbana pel cas de l'animal abatut a la Gran Via

Gairebé 200.000 persones ja han signat per demanar responsabilitats pel cas de la gossa Sota

El Pacma recull firmes per a un text que reclama que s'expulsi de la Guàrdia Urbana els implicats "si es demostra que hi va haver abús de poder"

Càrregues i detencions en el tall de trànsit de la plaça Espanya per la gossa Sota

Els antiavalots dels Mossos treuen per la força de la calçada els animalistes que protestaven pel cas que implica la Guàrdia Urbana

Pressió animalista sobre Colau per la mort a trets de la gossa Sota

Una plaça Sant Jaume plena a vessar demana la dimissió de l'alcaldessa i li reclama que actuï contra el guàrdia urbà que va disparar

Colau promet millorar els protocols amb animals però defensa l’urbà que va matar la gossa

L'alcaldessa qualifica de "tristos" els fets que es van produir ahir però manté que l'agent "va actuar en defensa pròpia"

Aldarulls en la protesta animalista per la gossa morta a trets

Unes 300 persones s’han manifestat a la plaça Sant Jaume per exigir que s’obri una investigació