Càrregues i detencions en el tall de trànsit de la plaça Espanya per la gossa Sota

Els antiavalots dels Mossos treuen per la força de la calçada els animalistes que protestaven pel cas que implica la Guàrdia Urbana

El tall de trànsit que va generar un caos monumental ahir a la nit a la plaça d’Espannya va acabar amb els antiavalots dels Mossos d’Esquadra traient per la força de la calçada els últims manifestants, amb càrregues policials per dispersar els que es negaven a marxar i amb detencions. Fonts de la policia catalana han confirmat al Tot Barcelona que es van arrestar cinc persones per un possible delictes de desordres públics. Els acusen d’haver llançat objectes contra els antiavalots.

Els fets es van desencadenar quan els animalistes que havien protestat a la tarda a la plaça Sant Jaume per la mort de la gossa Sota pels trets d’un guàrdia urbà es van desplaçar després a la zona on es van produir els fets dimarts, davant d’un hotel que hi ha a la Gran Via. Es van plantar a la confluència de la Gran Via, el Parel·lel i la carretera de Sants i van tallar la circulació.

Immediatament es va generar un caos de trànsit monumental, amb quantitat de cotxes que van quedar atrapats mentre els animalistes cridaven “volem justícia” al mig de la calçada, enarborant les seves pancartes. Els cotxes que podien intentaven escapar de la ratera en què s’havia convertit la plaça i els altres conductors es van haver de resignar fins que va arribar la Guàrdia Urbana.

Inicialment, l’únic que va fer la policia va ser desviar el trànsit de la Gran Via, el Paral·lel i la carretera de Sants perquè no s’afegíssin més vehicles al caos. Però després van arribar els antiavalots dels Mossos d’Esquadra i van treure els manifestants de la calçada per la força. Va ser aleshores que hi va haver algunes càrregues i alguns manifestants van rebre cops de porra, cosa que van denunciar alguns usuaris a la xarxa, amb vídeos que mostraven les càrregues.

 

 

Més informació

Comentaris

    Porc rural 22/12/2018 10:02 pm
    El qui va disparar a la gossa va comprar un tiquet directe a l'infern.

Nou comentari