Valls celebra amb entusiasme el premi entregat per un militar al president de SCC

L'alcaldable de Cs a Barcelona qualifica Bosch de "valent que defensa la llibertat i la Constitució" arran del lliurament d'un guardó de 'La Razón'

L’ex primer ministre de França i actual candidat a l’alcaldia de Barcelona amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha celebrat amb entusiasme el premi Alfonso Ussía “al compromís per Espanya” lliurat ahir al president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch. Va ser el tinent general Miguel Martín Bernardi, segon cap de l’Estat Major de l’Exércit de Terra, qui va fer el lliurament del guardó a petició del mateix Ussía. “Si Espanya l’ha de defensar un caporal 1r com jo, Espanya està perduda”, va al·legar el columnista de La Razón. La crònica del diari que organitza els premis afegeix que Bosch, en recollir el trofeu, “també va confessar que ell havia estat caporal 1r”.

En aquest clima de referències bèl·liques, Valls va fer un tuit en què anunciava: “Un premi merescut per a Societat Civil Catalana i el seu president, Josep Ramon Bosch. Valents que defensen la llibertat i la Constitució.

Josep Ramon Bosch és el principal avalador de Valls com a candidat a l’alcaldia de Barcelona, que ja s’ha vist en compromisos per aquest vincle amb una persona que ha arribat a estar imputada en un jutjat de Manresa per injúries i amenaces a independentistes des d’un perfil anònim de Facebook.

El cas va acabar arxivat​ perquè l’Audiència de Barcelona, contra el criteri del jutjat de Manresa, va considerar que el cas havia prescrit. Arran d’aquell cas, Bosch va deixar la presidència de SCC, però fa un mes va recuperar el càrrec enmig d’una crisi interna de l’entitat espanyolista.

Més informació

Nou comentari