Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’avalador de Manuel Valls torna a ser president de Societat Civil Catalana
  • CA

Josep Ramon Bosch, un dels prinicipals avaladors de la candidatura de Manuel Valls com a alcaldable per Barcelona amb suport de Ciutadans, torna a ser president de Societat Civil Catalana després de la seva primera etapa al capdavant de l’entitat entre 2014 i 2015.

Es tracta de l’home que aquesta setmana va amençar de denunciar un periodista francès que li havia preguntat a Valls en una entrevista pels vincles del seu amic amb l’extrema dreta.

Bosch, que va ser el primer president executiu de SCC –després de l’etapa fundacional de José Rosiñol, va dimitir del càrrec el 2015 al·legant “motius personals” que Drets, una associació d’advocats, va presentar una querella contra ell per amenaces a independentistes que havia fet a Facebook amb el sobrenom de Fèlix de Sant Serní de Tavèrnoles. L’Audiència de Barcelona va arxivar la querella perquè el presunpte delicte d’injúries que se li atribuia en tot cas havia prescrit.

SCC acaba de passar per una cris durant la qual ha sigut destituït José Rosiñol –que tornava a presidir l’entitat després de l’etapa fundacional– arran d’un conflicte amb el sector crític per uns contractes que no veuen clars. I per apedaçar-se ha triat repescar Bosch, que estarà acompanyar en la nova junta per Álex Ramos, Manuel Miró i Xavier Marín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa