Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls: “L’aliança entre Colau i independentistes amenaça Barcelona, però també Catalunya i Espanya”
  • CA

El candidat a l’alcaldia Manuel Valls ha alertat que l’aliança “avui indirecta i demà directa” entre Ada Colau i els “separatistes amenaça no només Barcelona, sinó també Catalunya i Espanya”. L’alcaldable amb el suport de Ciutadans s’ha referit a la coincidència entre l’alcaldessa i independentistes respecte al Mobile, sobretot amb relació a la presència de Felip VI a Barcelona. “Barcelona s’està deteriorant”, ha dit Valls.

En una entrevista a Herrera en la COPE l’ex primer ministre francès ha instat el PSC a deixar clar si pactarà amb “constitucionalistes” o amb Ada Colau. L’entesa entre els partits favorables a la unitat d’Espanya ha centrat part del discurs del candidat, i ha desitjat que PSOE, PP i Ciutadans s’entenguin al Congrés dels Diputats, perquè sinó “no entenen el que passa a Catalunya”. 

Respecte a la mobilització d’ahir en motiu de la vaga convocada pel 21-F, l’alcaldable ha avisat que és una “alerta” del que podria passar “demà”. A més, ha dit que és “més important que mai no blanquejar els separatistes”. “La gent escollirà la meva opció perquè vol recuperar Barcelona”, ha vaticinat. Sobre les eleccions municipals ha afegit que és “molt important guanyar Barcelona” per evitar que els populistes i independentistes tinguin una “plataforma” per promoure el Procés a l’exterior.

Sobre l’arribada d’Inés Arrimadas a la política espanyola, Valls ha considerat que la líder del partit taronja a Catalunya és una “gran política” per a Catalunya i Espanya, sense entrar a valorar la possible presència d’Arrimadas a la llista de Ciutadans al Congrés. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa