El partit Unión, Progreso y Democracia (UPyD) ha anunciat que se suma a la llista de Manuel Valls per a l’alcaldia de Barcelona. UPyD negociarà la integració en la llista Barcelona, Capital Europea de l’ex primer ministre francès amb el suport de Ciutadans, segons informa Europa Press. “Un projecte que aposti per una Barcelona oberta, cosmopolita, plena d’oportunitats i preocupada pel futur i benestar dels barcelonins”, ha dit UPyD en un comunicat sobre la candidatura de Valls.

El portaveu del partit, Cristiano Brown, ha destacat de l’alcaldable el seu “pragmatisme, moderació i trajectòria política“, i que és l’únic que pot liderar una “transformació” i “garantir que Barcelona torni a ser motor de Catalunya, Espanya i Europa”. UPyD, que es defineix com a “progressista” argumenta que, davant d’una política sectària i “d’enfrontament”, cal un projecte centrat en la ciutat i que parli de “qüestions que realment afecten i importen a la ciutadania”. 

L’ex partit d’Irene Lozano, actual secretària d’estat d’España Global, i de Rosa Díez estudia pactes amb el partit taronja arreu de l’Estat. El portaveu d’UPyD considera “necessària” la unió dels partits de centre per “frenar els nacionalistes i els populistes d’esquerra i dreta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa