Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs s’indigna per la presència d’una regidora de la CUP i una diputada dels comuns al boicot a Valls
  • CA

Jornada de retrets de Ciutadans a Twitter arran de la protesta en què un centenar d’activistes de diverses ideologies han boicotejat un acte de Manuel Valls, candidat a l’alcaldia de Barcelona amb el suport de Cs, aquest dimarts al matí al Raval. 

[r:1]

El regidor de Cs Koldo Blanco ha descobert entre el públic que s’ho mirava la diputada al Congrés d’En Comú Podem Lucía Martín. I també ha vist –en un punt més apartat– la regidora de la CUP Eulàlia Reguant. I ho ha denunciat en un tuit.

 

També se n’ha queixat un altre regidor de Cs, Paco Sierra, que ha demanat a Ada Colau que “no es posi nerviosa” i no enviï “diputats de candidatures d’altres a impedir que es parli als barcelonins”.

 

 

La cap de l’oposició al Parlament i líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha fet una piulada de suporta Valls, i el mateix ha fet el també diputat a la cambra catalana Carlos Carrizosa. Tots dos han parlat d’un “atac” del “separatisme”, quan en realitat, i malgrat que hi havia un petit grup amb una estelada que demanava la llibertat dels presos polítics, eren molt més nombrosos els manifestants de col·lectius d’esquerres. De fet, el grup més sorollós era el d’unes treballadores sexuals que s’han presentat amb una pancarta en què s’identificaven com a “putes llibertàries del Raval”. 

 

 

 

La CUP ha respost a aquestes queixes de Ciutadans a la protesta amb una referència a les manifestacions de Societat Civil Catalana, sobre les quals ha dit que el partit d’Arrimadas –que hi participa– mai ha denunciat que hi acudeix “l’extrema dreta”. 

 

La cirereta dels comentaris a la xarxa sobre l’acte que Valls ha hagut de deixar a mitges ha sigut el vídeo que ha penjat un usuari, on se sent com un vianant s’acosta a la boca de metro per on ha marxat l’ex primer ministre francès del lloc dels fets i li demana amb to foteta que compri un bitllet de metro si és que sap quant val: una referència a l’entrevista al diari Ara, en què no va saber respondre a aquesta pregunta.

 

 

Més notícies
Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval
Notícia: Un boicot arruïna un acte de Manuel Valls al Raval
Comparteix
El candidat que té el suport de Cs ha hagut de deixar a mitges la presentació de les seves propostes de seguretat pels crits de col·lectius socials i independentistes
Alejandro Fernández diu que el PP no farà “una genuflexió” davant Valls
Notícia: Alejandro Fernández diu que el PP no farà “una genuflexió” davant Valls
Comparteix
El màxim dirigent català del PP ha aprofitat per titllar Vox de "populistes" i ha apuntat que "rebentar-ho tot no soluciona el problema"
Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Notícia: Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Comparteix
L’exconseller d’Exteriors participa en el seu primer acte com a candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona a la Farinera del Clot
Valls vol pactar amb el PSC i apel·la als exvotants de CiU
Notícia: Valls vol pactar amb el PSC i apel·la als exvotants de CiU
Comparteix
El candidat a l'alcaldia de Barcelona assegura que el debat sobre el preu del bitllet de bus o la T-10 "no interessa als barcelonins"
Jaume Asens: “Tot el que sigui evitar que governi Valls no és descartable”
Notícia: Jaume Asens: “Tot el que sigui evitar que governi Valls no és descartable”
Comparteix
El tercer tinent d'alcaldia de Barcelona proposa "un cordó sanitari" per evitar que "forces reaccionàries com Cs" arribin al poder "perquè quan el toquen fan moltes destrosses"
Joaquim Forn: “Si Valls és el més votat, el PSC es plantejarà donar-li suport”
Notícia: Joaquim Forn: “Si Valls és el més votat, el PSC es plantejarà donar-li suport”
Comparteix
L'exconseller i ex tinent d'alcaldia respon des de la presó de Lledoners a l'entrevista del TOT Barcelona
Manuel Valls considera els CDR “una forma de feixisme”
Notícia: Manuel Valls considera els CDR “una forma de feixisme”
Comparteix
Valls celebra el discurs de Felip VI i la seva crida al diàleg
Notícia: Valls celebra el discurs de Felip VI i la seva crida al diàleg
Comparteix
El candidat a l’alcaldia de Barcelona defensa recuperar l’esperit de reconciliació de la Transició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa